O Shawn Lee και η Ping Pong Orchestra έρχονται στην πόλη μας και εμφανίζονται στο Ίλιον Plus

Ο πολυοργανίστας Shawn Lee και η Ping Pong Orchestra επιστρέφουν για να μας ταρακουνήσουν χορευτικά σε funk, soul, pop και rock ρυθμούς και ανεβαίνουν την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη στο stage του ΙΛΙΟΝ plus.

H Shawn Lee's Ping Pong Orchestra, μετά την πρώτη της εμφάνιση στη χώρα μας πριν δύο χρόνια επιστρέφει με σκοπό να μεταφέρει την ενέργεια της στο αθηναϊκό κοινό. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας, Wolfy Funk Project και το μουσικό τους χαρμάνι με funk, soul, hip hop, old school αφροαμερικάνικο ήχο και ηλεκτρονικά samples. Την ατμόσφαιρα θα ζεστάνει στην αρχή με τις μουσικές του επιλογές, ο Alex Flexible Sounds
 

Page | Shawn Lee's Fb page 
 

Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra (UK)
Γεννημένος στο Κάνσας της Αμερικής αλλά εγκατεστημένος μόνιμα στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, ο Shawn Lee έχει καταφέρει να συνδεθεί επιτυχημένα με την soul, την funk την pop και την εναλλακτική ροκ και μαζί με την Ping Pong Orchestra έχουν κερδίσει κοινό και κρητικούς, δισκογραφικά αλλά και με τις μοναδικές, live εμφανίσεις τους. 
www.shawnlee.net 

 

Wolfy Funk Project (GR)
Με το άλμπουμ Mindtrap στις αποσκευές τους, που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια και ραδιοφωνική αποδοχή, αλλά και τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις, δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο opening act από τους Wolfy Funk Project, σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα τους show. Η μουσική κολεκτίβα από την Αθήνα υπόσχεται αδυσώπητο groove αλλά και νέο ακυκλοφόρητο υλικό σε ένα γνώριμο για αυτούς stage. 

 

Εικόνα
wolfy-inexarchia

Wolfy Funk Project's Page | Fb Page 
 

Alex Flexible Sounds (GR)
Γεννημένος στην Αθήνα, ο επιτυχημένος DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός (Milk & Chocolate) Alex Flexible Sounds, με χρόνια πορείας σαν guest ή resident σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και επαρχίας, αναλαμβάνει να ζεστάνει το κοινό με τις groovy και συνάμα ατμοσφαιρικές επιλογές του.

Εικόνα
alexflexiblesounds

Mixcloud 
 

//

Δείτε ακόμα
Πέντε Δρόμοι. Κλασικό,ωραίο, εξαρχειώτικο μαγαζί που παντρεύει το παλιό με το νέο χρόνια τώρα
- Επιστρέφει το καθιερωμένο ετήσιο παζάρι δίσκων στο υπόγειο του An Club στα Εξάρχεια! 
 

//

Extra info
ΙΛΙΟΝ plus

Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

Ημέρα
Παρασκευή 1η Δεκεμβίου 2017

Έναρξη
21.30

Εισιτήρια
Προπώληση 14 ευρώ (Tickethouse, Ίλιον Plus)

Ταμείο 16 ευρώ

//

Και το αφισάκι

Εικόνα
shawnleebanner_inexarchia

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter