Main Nav

Όροι Χρήσης

Σχόλια: 0

Tο inexarchia προσφέρει πληροφορίες για όλα τα δρώμενα της ευρύτερης περιοχής των Εξαρχείων. Στόχος μας η καθημερινή ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πολιτιστική επικαιρότητα, κοινωνική ενημέρωση, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Μια ιστοσελίδα που προβάλει και βοηθάει όλα αυτά που αγαπάμε, στηρίζει τη συνύπαρξη, τη δημιουργία και την ελευθερία της έκφρασης.
 

Η ατομική επιχείρηση advART  (προβολή τέχνης) είναι ο πλήρης δικαιούχος των πνευματικών δικαιωμάτων του διαδικτυακού τόπου όπως και του σήματος του. Διατηρεί την ιδιοκτησία και τα πνευματικά δικαιώματα για το υλικό, τα σήματα, τις φωτογραφίες και όλων των συνοδευτικών πληροφοριών και εγγράφων.


Οι επισκέπτες, πριν χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα, υποχρεούνται να διαβάσουν, να κατανοήσουν και να αποδεχτούν όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης.
Υποστηρίζουμε την ελεύθερη διακίνηση υλικού. Η χρήση και αναπαραγωγή του υλικού της ιστοσελίδας επιτρέπεται εφόσον αναφερθεί η πηγή και δεν υποστούν μετατροπή τα κείμενα ή οι πληροφορίες.


Τα κείμενα είναι προϊόν ιδιοκτησίας του κάθε συντάκτη και εκφράζουν μόνον τον ίδιο. Τα κείμενα αφορούν τις δικές μας απόψεις. Δεν εκπροσωπούμε κανένα παρά μόνο τους εαυτούς μας και δεν ταυτιζόμαστε με κανένα πολιτικό ή οργανωτικό σχήμα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι συμφωνούμε ή ενστερνιζόμαστε πάντα με όλα όσα θα βρείτε σε κάποιο κείμενο ή ανάρτηση και -λόγω της φύσης του διαδικτύου- δεν εγγυούμαστε την ακρίβεια, πληρότητα ή ορθότητα του. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια κριτική ή πρόταση. Αν βρείτε λάθη ή παραλήψεις ή για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να αφαιρεθεί ή να προσθεθεί κάτι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.
Email επικοινωνίας : info[παπάκι]inexarchia.gr


Οι διαφημίσεις στη σελίδα είναι απαραίτητες λόγω του υψηλού κόστους κατασκευής και συντήρησης του ιστοτόπου καθώς και για την κάλυψη των καθημερινών εξόδων. Στόχος των διαφημίσεων είναι η προβολή και προώθηση της τοπικής αγοράς. Στο inexarchia.gr δεν θα δείτε διαφημίσεις που δεν συμβαδίζουν με τη λογική και την αισθητική του inexarchia.

Πιο συγκεκριμένα :

Λογαριασμός χρήστη και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών του inexarchia.gr είναι εξαιρετικά σημαντική. Το όνομα/username ενός μέλους αποτελεί την ταυτότητά του στον ιστότοπο και συνεπώς είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες. Αντίθετα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει κρυφή και δεν αποκαλύπτεται σε άλλα μέλη, επισκέπτες ή τρίτους, εκτός αν έχει επιλέξει διαφορετικά από τις επιλογές στο προφίλ του.
Κατά τη διαδικασία εγγραφής ως μέλη στις υπηρεσίες του inexarchia.gr, θα ζητηθούν από τους χρήστες ορισμένα στοιχεία. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για την αποφυγή φαινομένων spamming και για την αποτροπή κακόβουλης χρήσης των δυνατοτήτων της ιστοσελίδας. Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται μέσω του προσωπικού τους ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης, και γενικότερα μέσω του λογαριασμού τους, και οφείλουν να δείχνουν ανάλογη επιμέλεια για τη διαφύλαξη των ανωτέρω στοιχείων. Συμφωνούν δε, να ειδοποιούν αμέσως το inexarchia.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε παραβίαση ασφάλειας. Το inexarchia.gr συνιστά στους χρήστες του να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας ώστε να αποφεύγεται η παράνομη ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους από τρίτα πρόσωπα.
Τέλος, το inexarchia.gr συνιστά στους χρήστες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προβαίνουν πάντα σε log out από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Δεοντολογία χρηστών

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι χρησιμοποιώντας τις σελίδες και τις υπηρεσίες του inexarchia.gr μπορεί να εκτεθεί σε περιεχόμενο που να το θεωρήσει προσβλητικό, ανήθικο ή παράνομο. Επίσης κατανοεί και αποδέχεται ότι το inexarchia.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο που έχει δημοσιευθεί από χρήστες ή από άλλες σελίδες του διαδικτύου.
Οι χρήστες κατανοούν και συμφωνούν ότι το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών τους στην ιστοσελίδα επιβάλλεται να μην είναι παράνομο, προσβλητικό, υβριστικό, δυσφημιστικό ή ρατσιστικό, να μην παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα τρίτων, να μην παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, να μην συνιστά ποινικό αδίκημα με οποιοδήποτε τρόπο και πρέπει να είναι σύμφωνο με την υπάρχουσα εθνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία. Πέραν αυτών των προφανών απαγορεύσεων που επιβάλλει ο νόμος, καμία μορφή λογοκρισίας δεν υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα μας.
Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης αντιληφθεί περιεχόμενο αντίθετο με τα παραπάνω, το inexarchia.gr τον ενθαρρύνει να επικοινωνήσει με την ομάδα της ιστοσελίδας προκειμένου να το αναφέρει. Το περιεχόμενο το οποίο θα υποδειχθεί με τον τρόπο αυτό θα ελεγχθεί και, αν κριθεί αναγκαίο, θα απομακρυνθεί.
Η αξιολόγηση του περιεχομένου που έχει δημοσιευθεί από τους χρήστες καθώς και η χρήση αυτού σαν πληροφορία είναι αποκλειστική υπευθυνότητα του χρήστη και το inexarchia.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί ως υπεύθυνο για την ορθότητα και τη χρησιμότητά του.

Επαγγελματικός Οδηγός

Η ομάδα του inexarchia.gr έχει καταχωρήσει στη σελίδα cityguide, επιχειρήσεις από την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Η κάθε καταχώρηση είναι δωρεάν, με αναφορά στο όνομα και στοιχεία επικοινωνίας με στόχο την προώθηση της τοπικής αγοράς. Αν για οποιαδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε την αναφορά της επιχείρησης σας στον επαγγελματικό οδηγό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την άμεση αφαίρεση του ονόματος και της πληροφορίας.

Διαφημίσεις

H ιστοσελίδα περιέχει υλικό με διαφημιστικό περιεχόμενο, σκοπό και χαρακτήρα. Το inexarchia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι των χρηστών που θίγονται από αυτό. Η ιστοσελίδα μας δεν υποχρεούται να εξετάσει και δεν εξετάζει τη νομιμότητα ή όχι του διαφημιστικού υλικού που προβάλλεται, πέραν των προφανών περιπτώσεων προσβολής δικαιωμάτων που θα γίνονταν αντιληπτές από οποιονδήποτε νοήμονα πολίτη, και ως εκ τούτου δεν δύναται να της καταλογιστεί οποιασδήποτε ευθύνη. Η ευθύνη αυτή βαρύνει τους διαφημιζόμενους, χορηγούς ή και δημιουργούς του προβαλλόμενου διαφημιστικού αυτού υλικού.

Δημοσίευση περιεχομένων από χρήστες

Οι επισκέπτες του inexarchia.gr έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν πληροφορίες και συνοδευτικό υλικό για οποιοδήποτε event. Σε τέτοια περίπτωση αποδέχονται τους όρους και παραχωρούν το δικαίωμα στο inexarchia.gr να χρησιμοποιήσει όλα τα στοιχεία που καταχωρούν προς δημοσίευση, τροποποίηση, αναπαραγωγή και γενικότερα να χρησιμοποιηθούν με κάθε νόμιμο τρόπο. Παραχωρούν δηλαδή όλα τα πνευματικά δικαιώματα για την χρησιμοποίηση των πληροφοριών της κάθε εκδήλωσης. Το inexarchia διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει αν θα αναρτήσει ή όχι μέρος ή ολόκληρο το κείμενο με τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα και δεν ευθύνεται για τυχόν ανακρίβειες, λάθη ή παραλήψεις.

Ασφάλεια

Το inexarchia.gr λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά -δεδομένης της φύσης του διαδικτύου- δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης από την επίσκεψη των σελίδων και την χρήση των υπηρεσιών του.

Προστασία Ανηλίκων

Οι υπηρεσίες του inexarchia.gr απευθύνονται σε ενήλικες. Παρόλα αυτά, η εξάπλωση του διαδικτύου έχει σαν συνέπεια την ολοένα αυξανόμενη χρήση του από νεαρότερες ηλικίες. Το inexarchia.gr προειδοποιεί τους γονείς, ότι όπως σε κάθε πηγή πληροφοριών έτσι και στις σελίδες του, μπορεί να συναντήσουν περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους. Συνιστούμε στους γονείς να φροντίζουν ώστε τα παιδιά να μην αποκτούν πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς την ανάλογη καθοδήγηση και επίβλεψη, γιατί το inexarchia.gr αλλά και πολλές άλλες ιστοσελίδες αδυνατούν να ελέγξουν όλες τις πληροφορίες  που διακινούνται στους servers τους. Εάν, παρόλα αυτά, ανήλικοι χρήστες επισκεφτούν σελίδες μας και συναντήσουν ακατάλληλο περιεχόμενο, το inexarchia.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Σύνδεση με άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις

Η ιστοσελίδα μας δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων διαδικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω links ή διαφημίσεων, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη των διαδικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους ίδιους, και οφείλετε να απευθύνεστε εκεί. Η παραπομπή σε άλλους διαδικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφή δέσμευσης για εμάς.

Περιορισμός ευθύνης

Το inexarchia.gr πέρα από τη συλλογή και ανάρτηση των πληροφοριών κάθε εκδήλωσης, δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα τους. Η ομάδα του inexarchia.gr κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την αξιοπιστία και την ορθότητα των πληροφοριών. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται και δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν αναβολές ή ακυρώσεις εκδηλώσεων. Ο επισκέπτης οφείλει να επικοινωνεί με τον κάθε χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης για να επιβεβαιώσει τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως τις ώρες παραστάσεων, τις τιμές των εισιτηρίων κ.λ.π. Όπου είναι δυνατό, το inexarchia.gr δημοσιεύει τα στοιχεία των διοργανωτών της κάθε εκδήλωσης ώστε οι επισκέπτες να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους με μεγαλύτερη ευκολία. Το inexarchia.gr δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για απόψεις, που εκφράζονται εντός του διαδικτυακού τόπου με τη μορφή σχολίων και δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελούν απόψεις που τις αποδέχεται ή ενστερνίζεται.
Για οποιαδήποτε τυχόν ζημία υποστεί ο επισκέπτης, η οποία ενδέχεται να προκύπτει από τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή από οποιοδήποτε περιεχόμενο ή άλλου είδους πληροφορία, βαρύνεται αποκλειστικά ο ίδιος και όχι το inexarchia.gr.

To inexarchia έχει το δικαίωμα να μεταβάλλει ανα πάσα στιγμή τους όρους χρήσης.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, απορία, λάθος που είδατε, όποιο πρόβλημα προκύψει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[παπάκι]inexarchia.gr .
 

Σχολιάστε

Εισέλθετε στο σύστημα για να υποβάλετε σχόλια