Παζάρι βιβλίου στο Nosotros για μία ημέρα - Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ βιβλίου, με προσφορές και νέες κυκλοφορίες, φιλοξενεί ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Nosotros, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ, φυσικά με ελεύθερη είσοδο.


To Nosotros που έχει ξεπεράσει πλέον τα 10 χρόνια ως ένας δημόσιος χώρος ελευθερίας, συνεχίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις, συζητήσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και αυτοοργανωμένα μαθήματα για όλους.

Με αφορμή την περίοδο που ανταλλάσσουμε δώρα, οι εκδόσεις Βαβέλ, Βιβλιοπέλαγος, Εκδόσεις των Συναδέλφων, Έρμα και Σοφίτα, στο πλαίσιο του μπαζάρ, φέρνουν βιβλία πολιτικής σκέψης, φιλοσοφίας, λογοτεχνίας, επιστημονικής φαντασίας, comics κ.α.

Το Nosotros στο κάλεσμα του στο fb, μας προσκαλεί:
"Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές, να συζητήσουμε, να διαλέξουμε βιβλία δώρα για φίλους, αγαπημένους και κυρίως ένα δώρο για μας".


Εικόνα
Bazaar Βιβλίου το Σάββατο στο Nosotros

*Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Nosotros 
 

//

Διαβάστε επίσης
Εξάρχεια-το πικρό νεράτζι
Μουσικές γιορτές, τα λάιβ του Merlin's Music Box 

//
 

Ινφο

Μπαζάρ Βιβλίου

Που
Ελεύθερος κοινωνικός χώρος Nosotros (NosotrosSocialCentre)

Πότε
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017,
12.00πμ-22.00μμ

 

Εικόνα
"Εδώ Ελεύθερα Εξάρχεια" - Παρουσίαση βιβλίου στο Nosotros

 
Aκολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter