Ακουστική punk συναυλία της ομάδας Punk Against Capitalism στη Τσαμαδού

Η αυτοοργανωμένη μουσική ομάδα Punk Against Capitalism μας καλεί στο Κηπάκι Τσαμαδού στο Στέκι Μεταναστ(ρι)ών για μία acoustic punk συναυλία με τη συμμετοχή τεσσάρων εγχώριων σχημάτων.

 

Το κάλεσμα:

"Δεν αντιλαμβανόμαστε τις punk συναυλίες απλά και μόνο ως ένα μέσο "εναλλακτικής" διασκέδασης ή ως μια συνθήκη απρόσωπης και τυφλής στήριξης που υποθάλπτει λογικές ανάθεσης στο όνομα της αντιεμπορευματοποίησης. Επιθυμούμε να προάγουμε τη συμμετοχικότητα και τη συντροφικότητα σε ζωντανό και κυρίως πολιτικοποιημένο πλαίσιο, καταργώντας αποστάσεις και ιεραρχίες.

Η εκδήλωση, αποσκοπεί στην κάλυψη μέρους των εξόδων του τέταρτου Punk Against Capitalism φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου. Πιστεύουμε πως κανένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς την συλλογική, έμπρακτη, πολιτική και ηθική στήριξη των παρευρισκομένων.

Στηρίζουμε όλες τις μπάντες και το κουτί οικονομικής ενίσχυσης, ερχόμαστε από νωρίς. Οι αυτοοργανωμένες συναυλίες δεν είναι ένα δωρέαν θέαμα αλλά χώροι έμπρακτης και οριζόντιας κοινωνικοποίησης και πολιτικοποίησης".

Στη συναυλία συμμετέχουν:

Ώρα προσέλευσης: 18:30

19:50-20:30 Concordia (Punk Rock,Αθήνα)

20:50-21:30 The Sexy Christians (Rock'n'Roll,Αθήνα)

21:50-22:30 N'Cheezed (Punk G-Pop,Γαλάτσι)

22:50-23.30 Στράφι (Punk Rock,Λάρισα)

+After Punk Rock Bar

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Στο χώρο του live θα διατίθεται merch και πολιτικό υλικό του Punk Against Capitalism ενώ θα υπάρχει και vegan κουζίνα.

Καταπιεστικές, παραβιαστικές, σεξιστικές και κακοποιητικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές.

 

Εικόνα
Punk Against Capitalism Στέκι Μεταναστών

 

Μουσική συλλογή οικονομικής ενίσχυσης
Η σύμπραξη της σελίδας Greek  Punk / Crust  / HC and more με την αυτοοργανωμένη μουσική ομάδα Punk Against Capitalism, αποσκοπεί στην κάλυψη μέρους των εξόδων του ομώνυμου D.I.Y. φεστιβάλ που θα λάβει χώρα το Σεπτέμβριο.
Σε αυτή, συμμετέχουν συγκροτήματα που έχουν αποτελέσει μέρος των πρότερων φεστιβάλ, συνεισφέροντας ουσιωδώς στην ενίσχυση των δεσμών αλληλεγγύης μεταξύ των συμμετεχόντων. Παράλληλα, χάρη και στο εικαστικό σκέλος που συνοδεύει τη συλλογή, αναδεικνύεται η συνέχεια που διέπει το αυτοοργανωμένο εγχείρημα καθώς και η αισθητική συνέπεια και πολιτική του στόχευση.
Βρείτε τη συλλογή, εδώ.

 

Εικόνα
Punk Against Capitalism Στέκι Μεταναστών Acoustic Punk

Το fb κάλεσμα στο ακουστικό λάιβ

 

Information

Που
Κηπάκι Τσαμαδού στο Στέκι Μεταναστ(ρι)ών
 
Τσαμαδού 15, Εξάρχεια

Πότε
Κυριακή 10 Μαρτίου, 2024
Από τις 18.30

Εισιτήρια
Είσοδος ελεύθερη με απαραίτηση οικονομική ενίσχυση

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter