Πρόσκληση εγκαινίων στο Καννάβι της Μπενάκη

Το Καννάβι κάνει εγκαίνια και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε μια συλλογή αντικειμένων από κάνναβη, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου από τις 6 το απόγευμα, στο 76 της Εμμανουήλ Μπενάκη, στα Εξάρχεια.

Το Καννάβι ξεκίνησε ως ένα σχήμα συνεργαζόμενων ατομικών και μικρών επιχειρήσεων, την άνοιξη του 2016, οπότε και πραγματοποίησε, μετά από δεκαετίες απαγόρευσης, την πρώτη νόμιμη σπορά ήμερης κάνναβης στη χώρα.  Η πρώτη καλλιέργεια έγινε στη Βοιωτία και το 2017 συνέχισαν τις πιλοτικές καλλιέργειες στην Μαντινεία.

Το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία ενός χώρου αφιερωμένου στην ήμερη κάνναβη και όχι μόνο, στο κέντρο της Αθήνας. Στο "Καννάβι" οι καταναλωτές, οι γεωργοί και οι επιχειρηματίες θα μπορούν να πλήροφορηθούν για τις ιδιότητες, την ιστορία, την καλλιέργεια, τις προοπτικές και τις δυνατότητες αυτού του παρεξηγημένου αλλά χρήσιμου φυτού. Επίσης, στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται η σειρά προιόντων Kannavis, από κάνναβη ελληνικής παραγωγής, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ήμερης κάνναβης, από τη χώρα μας και το εξωτερικό, αλλά και πολλά ακόμα φυσικά και βιολογικά προϊόντα. 

"
Την Τετάρτη 20/12 το απόγευμα, εγκαινιάζουμε τον χώρο μας, στο κέντρο της Αθήνας, στα Εξάρχεια. Ελάτε να γνωρίσετε το Καννάβι & τα προϊόντα Kannavis, να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να ενημερωθείτε για την ιστορία, τις χρήσεις, τις δυνατότητες και τις προοπτικές του φυτού στην χώρα μας.
 

Εικόνα
kannabis_inexarchia

Περισσότερες πληροφορίες στο page και στο fb ιβεντ
 

Κύριος σκοπός του σχήματος συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, όπως δηλώνουν, είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση της ήμερης κάνναβης για την παραγωγή πλήθους φιλικών στο περιβάλλον προϊόντων και με σταθερό προσανατολισμό στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που βασίζεται στη γνώση, στο ανθρώπινο δυναμικό, στην έρευνα και στην καινοτομία. Εστιάζουν στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών με φορείς, επιχειρήσεις, ομάδες και άτομα που δραστηριοποιούνται ήδη ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στο πεδίο αυτό.

//

Δείτε ακόμα:
Athens Cannabis Expo: Η 1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα, για ένα τριήμερο στο TaeKwonDo

//

Ινφο

Το Καννάβι - Εγκαίνια

Που
Εμμανουήλ Μπενάκη 76, Εξάρχεια

Ημέρα
Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Είσοδος ελεύθερη

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter