Βέβηλος και Anser ξανά μαζί στη σκηνή του Κατράκειου στη Νίκαια

Συναυλία στο Κατράκειο της Νίκαιας με τον Βέβηλο και τον Anser να επιστρέφουν μαζί στα λάιβ. Τίτλος της βραδιάς το κοινό τους κομμάτι "Άμα ρωτήσουν που χάθηκα".

O Βέβηλος και o Anser δίνουν ραντεβού ξανά στη σκηνή για να ταρακουνήσουν το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση, μετά από τις sold out συναυλίες τους το 2019, οι καλλιτέχνες προσκαλούν φίλους και ακροατές σε ένα αξέχαστο λάιβ.

Με όπλο τον κοινωνικό στίχο και με αίσθηση της ευθύνης του δημόσιου λόγου, o Βέβηλος και o Anser επιστρέφουν, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τις συναυλιακές τους υποχρεώσεις. 

Με κοινό σημείο αναφοράς τις προσωπικές τους μάχες με τα σκοτάδια, τις εξαρτήσεις και τις βαθύτερες σκέψεις τους και τελικό προορισμό την ακεραιότητα, την προσήλωση στο ήθος και τις αξίες, την ειλικρίνεια, και την προσωπική ευθύνη για δράση ως απάντηση σε αυτές τις αβέβαιες και παράξενες εποχές. 

Κι "Άμα ρωτήσουν που χάθηκα" θα σας απαντήσουν πως ήταν πάντα εδώ, να αφουγκράζονται τον παλμό των συνανθρώπων τους, στα στενά δρομάκια και τις μεγάλες λεωφόρους αυτής της χώρας. Επιστρέφουν με το μικρόφωνο στο χέρι πάνω στη σκηνή, για να ενωθούν πάλι με το κοινό που τραγουδάει τα κομμάτια τους και χαράζει τους στίχους τους σε παγκάκια, πλατείες και τοίχους.

 


//


Extra Ίνφο

Που
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Μάνου Κατράκη & Κυρά της Ρω, Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Πότε
Σάββατο 26 Ιουνίου, 2021

Ώρα έναρξης: Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30
Το live show από guests & friends θα ξεκινήσει από τις 19:00, ενώ οι Βέβηλος και Anser θα ανέβουν στην σκηνή κατά τις 20:45.

Τιμές εισιτηρίων:
Κερκίδες: 10 ευρώ προπώληση | 12 ευρώ ταμείο
Πλατεία: 12 ευρώ σε φυσικά καταστήματα | 15 ευρώ ταμείο (θα ανοίξουν 8 Ιουνίου)

Μέρος της πλατείας θα διατεθεί σε  ΑΜεΑ (και τους συνοδούς τους). Οι συνοδοί των ΑΜεΑ θα εισέρχονται δωρεάν. Τα εισιτήρια είναι μόνο για καθήμενους.

Link για αγορά εισιτηρίων
Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:
- Hotbox Hip-Hop Store - Πραξιτέλους 159, Πειραιάς
- Reload Stores - Ακαδημίας 81, Αθήνα
- Shoot dice clothing - Κοιμήσεως Θεοτόκου 8, Μαρούσι

//

To fb κάλεσμα στη συναυλία.

Εικόνα
vevilos_anser_hiphop_katrakeio_concert_2021_inexarchiagr

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter