RapDunk: "Στη Ρεματιά με ρίμες – ραπάρουμε εν Αθήναις"

Ένα νέο μουσικό γεγονός έρχεται σαν γρήγορο κάρφωμα, να ξεσηκώσει τα πλήθη. Το RapDunk στήνει μια γιορτή με παλιούς γνώριμους του κοινού, αλλά και φρέσκα πρόσωπα με μεγάλο ταλέντο.

Με δύο χιπ χοπ λάιβ το RapDunk, κατά το slam-dunk, έρχεται τον Ιούλιο σαν ένα μουσικό match με δυνατά beats, έξυπνες ρίμες και πολλή ενέργεια, στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου και στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας.

 

 

 

 

 

Tο RapDunk Vol.1 θα πραγματοποιηθεί στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς του Δήμου Χαλανδρίου και θα σημάνει την αρχή μιας μακράς, φιλόδοξης πορείας.

H πρώτη dream team αποτελείται από Μόνιμο Κάτοικο, Ραμμένο Άσσο, Soulnek και Mi55t, με τον DJMicro να τους συνοδεύει επί σκηνής, ενώ νωρίτερα θα εμφανιστούν ο Maze, οι Southblock, η Lunar και η Aria. 
 

 

Εικόνα
rap_dunk_theatro_rematias_hiphop_poster_inexarchiagr

 

Το RapDunk Vol.2 θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας και θα σημάνει το δεύτερο κεφάλαιο μιας μακράς, φιλόδοξης πορείας.

H dream team αποτελείται από Anser, No Hard Feelings, Buzz και Fer de Lance, ενώ νωρίτερα θα εμφανιστούν η Χαρά και η Ultra. 
 

 

Εικόνα
rap_dunk_lipasmata_hiphop_poster_inexarchiagr

//
 

Extra Ίνφο

Που & Πότε
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
(Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι)

Τετάρτη 13 Ιουλίου | Ώρα Προσέλευσης: 19:00

Πολυχώρος Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας (Κεντρική σκηνή/Σιλό)
Τετάρτη 20 Ιουλίου | Ώρα Προσέλευσης: 20:00 & Ώρα Έναρξης: 21:00

Είσοδος ελεύθερη
Κράτηση του δωρεάν εισιτηρίου μέσω του viva.gr (13 Ιουλίου | 20 Ιουλίου)
 

//

 

Προθέρμανση για δύο δυνατά λάιβ:

 

 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter