Παζάρι Δίσκων ανεξάρτητων δισκογραφικών στο στούντιο της Underground Union Records

Παζάρι βινυλίου και όχι μόνο, ανεξάρτητων και αυτοοργανωμένων δισκογραφικών εγχειρημάτων στήνεται τον Δεκέμβριο, στο στούντιο-προβάδικο της Underground Union Records.

Οι Underground Union, με αφορμή ένα Παζάρι βινυλίων, μας καλεί στο στούντιο της ομάδας στο Μοναστηράκι, για να γνωριστούμε, να πιούμε μπύρες και να ακούσουμε μουσικές.

Την εκδήλωση συνέρευσης και διασκέδασης, συντονίζει η ομάδα Underground Union, το Underground Union Crew Athens με τη συμμετοχή των δισκογραφικών Punk 'n' Loud, Υπόγα Κ94, Scull Crasher records, Είσοδος Κινδύνου Records και της Patari records και άλλων.

Εκτός από δίσκους βινυλίου στο μπαζάρ θα βρούμε και μπλουζάκια μπαντών.  

Εικόνα
vinylbazaar_underground_union_records_inexarchia

Το Underground Union
Eίναι μια ομάδα η οποία επιδιώκει την προώθηση της εναλλακτικής μουσικής σκηνής αρχικά μέσω διάφορων εκδηλώσεων, όπως πάρτυ και συναυλίες καθώς και την ανάδειξη και στήριξη συγκροτημάτων. Με τον καιρό και καθώς η ομάδα ωρίμασε και επεκτάθηκε, συμμετείχε σε διάφορες ανεξάρτητες παραγωγές και διανομές κάτω από το label Underground Union Records.

//

Που
Ρόμβης 22, Μοναστηράκι

Πότε
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, 2019
Ώρες: 13.00 - 22.00

Είσοδος ελεύθερη

//

Το fb κάλεσμα στο παζάρι!

Εικόνα
vinylbazaar_undergroundunion_records_inexarchiagr

Εικόνα

 

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter