Γιορτινό παζάρι στη Θεμιστοκλέους και στον ΧΩΡΟ 2510

Ο ΧΩΡΟΣ 2510 μας προσκαλεί στο 3ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ 2510. Μια γιορτή στην καλλιτεχνική γειτονιά των Εξαρχείων.

 

Η ομάδα μεγαλώνει και φέτος έως και 90 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων, ρούχων και εκθέτες συμμετέχουν, προβάλλοντας την δουλειά τους στο ευρύτερο κοινό. Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα προσφέροντας στα αγαπημένα μας πρόσωπα πρωτότυπα και οικονομικά δώρα.

Στο μπαζάρ θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες, χειροποίητα κοσμήματα, second hand και vintage ρούχα, χριστουγεννιάτικα γούρια, κεριά, Αρωματικά χώρου, σαπούνια, scrunchies, crafts, κοσμήματα από πολυμερικό πηλό, κεραμικά, βιβλία, έργα ζωγραφικής, macrame, tote bags, essentials & skincare , prints, stickers και άλλα.

Διαβάζουμε στο κάλεσμα:
"Μετά την επιτυχία των δυο προηγουμένων ετών, η ομάδα μας μεγαλώνει. Έως και 90 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων, ρούχων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας την δουλειά τους στο ευρύτερο κοινό. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή, καθώς οι εκθέτες εναλλάσσονται ανά δυο ημέρες, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερους νέους δημιουργούς."

 

 

Εικόνα
3ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2510

 

 

Χώρος 2510
Ένας Συνεργατικός Χώρος Πολιτισμού και δεν δέχεται κάποια οικονομική στήριξη από το κράτος. Αποτελείται από περίπου 30-35 ανθρώπους που διδάσκουν μαθήματα τέχνης και πολιτισμού. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και το ΘΕΑΤΡΟ 2510. Κατά την διάρκεια του μπαζάρ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και κάποια από τις προγραμματισμένες παραστάσεις.

 

Το fb κάλεσμα στο μπαζάρ
 

Information

Που
Χώρος 2510

Θεμιστοκλεους 52, Εξάρχεια (είσοδος α')
Κωλέττη 26, Εξάρχεια (είσοδος β')
Tηλ.: 6955445130

Πότε
Παρασκευή 22 έως Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, 2023
Ώρες: 14.00-22.00

Είσοδος ελεύθερη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter