Americana, folk & bluegrass μουσικές -νέο άλμπουμ και παρουσίαση από τους ''Grey River and The Smoky Mountain''

Οι ''Grey River & The Smoky Mountain'' παρουσίαζουν το πρώτο τους full length άλμπουμ, με τίτλο Captain Death. Το Merlin's Music Box παρουσιάζει, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στο ΙΛΙΟΝ plus, το νέο άλμπουμ σε μια βραδιά που θα ανοίξουν οι φίλοι τους ''Manos Six and The Muddy Devil'', ενώ θα συμμετέχουν και πολλοί καλεσμένοι.

*cover φώτο από τον Δημήτρη Μυλωνά

Παραμύθια για τη σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου, τη διχασμένη φύση του, την ισορροπία των αντιθέτων, τη φθορά και την ελπίδα, την αναγέννηση από τις στάχτες… Είμαστε όλοι μέλη του ίδιου πληρώματος στο ίδιο ταξίδι με τον ίδιο καπετάνιο! 
 

Grey River & The Smoky Mountain
Η τετραμελής μπάντα από την Αθήνα, δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2014. Όπως προδίδει το όνομα τους κινούνται ανάμεσα στην Americana, το φολκ και την bluegrass αναμειγνύοντας συχνά στοιχεία ιρλανδικής και ευρωπαϊκής παραδοσιακής μουσικής. Η μουσική τους είναι βασισμένη σε προσωπικές εμπειρίες και καταστάσεις που βιώνουν οι ίδιοι, ενώ συχνά εκφράζονται μέσα από ιστορίες που δημιουργούν. Τον Μάρτιο του 2016, κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP με τίτλο Something’s Wrong, το οποίο περιλαμβάνει 4 κομμάτια. Το καινούργιο τους άλμπουμ, Captain Death, θα διατίθεται τη βραδιά της παρουσίασης. 
 

Fb page | Bandcamp 
 

Τα μέλη της μπάντας
Ρένα Παπαγεωργίου - Φωνή, μαντολίνο
Τάσος Γουσέτης - Βιολί
Σαράντος Γκουμάκος - Κιθάρα, φωνή
Θανάσης Γκιουλέας - Κόντραμπάσο 

//

Manos Six and the Muddy Devil
Οι Manos Six και the Muddy Devil (Στάμος Αμπάτης) είναι ένα ακουστικό ντουέτο προερχόμενο από τις τάξεις των :Skull & dawn: Το σχήμα πέρα των βασικών του οργάνων, μπάντζο και ακουστικό μπάσο και κυρίως δικών του κομματιών, οικοδομεί την ατμόσφαιρα του με μία ενιαία παρουσίαση που μας οδηγεί στα άδεια πεδία του αμερικάνικου νότου και στη μοναξιά των βάλτων του. 

Fb page 
 

//

Λίγα λόγια για το Merlin’s Music Box
Το Merlin’s Music Box ήταν, είναι και θα είναι ένα φανζίν που κυκλοφόρησε το πρώτο του τεύχος τον Οκτώβριο του 1989 και έκλεισε τον έντυπο κύκλο του το 1995, έπειτα από 26 τεύχη. Ενεργοποιήθηκε εκ νέου την άνοιξη του 2014, αυτή τη φορά ηλεκτρονικά, μέσω του facebook και της ιστοσελίδας του, με σκοπό την παρουσίαση μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών από το χώρο της rock (και όχι μόνον), τη διοργάνωση εκδηλώσεων και, κυρίως, την τέρψη των φίλων του. 

*Διαβάστε περισσότερα για το Merlin's Music Box στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε με τον Γιάννη Καστανάρα και τον Αλέξη Καλοφωλιά. 

// 
 

Extra info

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

Ημέρα
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Έναρξη
21:00

Είσοδος ελεύθερη

//

Δείτε ακόμη
Looping Tuesdays, αυτοσχεδιαστική διάθεση με πιάνο και επιλεγμένους μουσικούς στους Πέντε Δρόμους των Εξαρχείων
 

Και το fb ιβεντ εδώ

Εικόνα
GreyRiver-poster-Inexarchia

Εικόνα
SOBER Fest Vol.1 στο ΙΛΙΟΝ plus

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter