Η "Μικρή Αγορά" της Νεάπολης δροσίζει τα αθηναϊκά πεζοδρόμια για μια ημέρα / Καλοκαιρινό παρτάκι

Summer party to Ippokratous, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, και τα μαγαζιά που συναντούμε από την Αραχώβης μέχρι την Ερεσσού μας καλούν να τα επισκεφθούμε και να γιορτάσουμε μαζί τους. Μας προσκαλούν και προσφέρουν δροσερά κεράσματα και ωραίες μουσικές.

Ο μεγάλος περίπατος δεν οδηγεί πουθενά. Ο μικρός περίπατος όμως της μικρής αγοράς της Νεάπολης οδηγεί στα μέσα Ιουλίου σε ένα καλοκαιρινό πάρτυ με επιλεγμένες προσφορές από ιδιαίτερα καταστήματα. Νέοι επαγγελματίες και χειροτέχνες έχουν δημιουργήσει με μεράκι για το αντικείμενό τους, μια εναλλακτική μικρή αγορά.

Η Μικρή Αγορά της Νεάπολης, η εναλλακτική αγορά, στο κέντρο της πόλης, στην Ιπποκράτους, μεταξύ Αραχώβης & Ερεσσού μας προσκαλεί με δροσερά κεράσματα και όμορφες μουσικές να περάσουμε μία βόλτα από το dalston.athens, την Rallou bags, το Hotsy Totsy Athens Vintage Clothes, τo Project 77, το Kannabishop, Της φύσης τα καμώματα, τον Inkhead Tees Athens & το Vedder cafe bar.


Εικόνα
mikri_agora_neapoli_party_collage_inexarchiagr


//

Extra Ίνφο

Που
Ιπποκράτους (μεταξύ Αραχώβης & Ερεσσού)
dalston.athens - Ιπποκράτους 75
Rallou bags - Ιπποκράτους και Δερβενίων
Hotsy Totsy Athens Vintage Clothes - Ιπποκράτους 77-79
Project 77 - Ιπποκράτους 77
Kannabishop - Ιπποκράτους 72
Inkhead Tees Athens
Της φύσης τα καμώματα - Ιπποκράτους 72
Vedder cafe bar - Ασκληπιού 65


Πότε
Πέμπτη 16 Ιουλίου, 2020
19.00 - 22.00


//

Το fb κάλεσμα στο πάρτυ της Μικρής Αγοράς

Εικόνα
mikri_agora_neapoli_party_inexarchiagr




 

 Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitter

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter