Το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας έρχεται τον Δεκέμβριο στην Ταινιοθήκη

Το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας έρχεται και φέτος για πέντε ημέρες γεμάτες προβολές και εκδηλώσεις με θέμα "Ζώα και Κλιματική Αλλαγή".

Το Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας (International Science Film Festival of Athens-ISFFA), που φροντίζει από το 2006, εκτός από το απολαυστικό μέσο του κινηματογράφου, να πλαισιώνεται και από παράλληλες εκδηλώσεις, επιστρέφει το Δεκέμβριο στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Το 13ο ISFFA, που διοργανώνει το Caid Κέντρο Κοινωνίας Επιστήμης και Τέχνης, είναι μια συνάντηση επιστημονικής γνώσης όπως αυτή εκφράζεται στις διάφορες μορφές τέχνης. Περιλαμβάνει προβολές φιλμ με ελληνικούς υπότιτλους καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις (ομιλίες, μαθητικές προβολές, εκθέσεις, συνδιοργανώσεις διαλέξεων με Πανεπιστήμια και συνεργασίες με μεγάλα ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού), που βοηθούν στην πιο αποτελεσματική διάδοση της επιστημονικής γνώσης.


Μερικά από τα trailer ταινιών που θα προβληθούν φέτος στο φεστιβάλ:


//


Extra Ινφο

Πότε
Πέμπτη 5 έως Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, 2019

Που
Ταινιοθήκη της Ελλάδος,
Ιερά Οδός 48, Αθήνα

Είσοδος ελεύθερη

//

Η σελίδα του CAID και το fb κάλεσμα.

Εικόνα
13th_isffa_filmfestival_tainiothiki_inexarchiagr

Εικόνα



 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter