Γράφουν

Μία ακόμη συνέντευξη με τους Sexy Christians, γιατί η.. δεύτερη φορά είναι πάντα καλύτερη.

Με αφορμή τη γέννηση του Κυρίου, μια quickie συνέντευξη σε ένα τίγκα ροκενρόλ σπίτι με την μπάντα Sexy Christians. Μην πιστέψετε τίποτα από ό,τι διαβάσετε.

συντάκτης: Nancy Angelopoulou
photos: Philip Gavrilakis 


Βρεθήκαμε με τους Sexy Christians στο τίγκα ροκενρόλ σπίτι του Χάρη, του νέου της παρέας, και μετά από μιάμιση ώρα σουρεαλοδιαλογισμό, συζητήσαμε για τον καιρό. Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε μας πήγαν βόλτα στα Εξάρχεια, τους ακολουθήσαμε και σε live και κάπως πιστεύαμε οτι ήμασταν προετοιμασμένοι για τη δεύτερη συνάντηση.

Το αραγματάκι έγινε με αφορμή το σέξι χριστουγεννιάτικο λάιβ των ''The Sexy Christians'', παρέα με τους ''The Dead Dranks'' και τους ''The Jet Black''. Το οργανώνει το φιλικό Merlin's Music Box, στις 27 Δεκεμβρίου στο Ίλιον Plus. A Sexy Drank Xmas! (επίσης μπορείτε να διαβάσετε την ωραία συνέντευξη του Αντώνη Ζήβα στους Dead Dranks, εδώ)

Μην πιστέψετε τίποτα από τα παρακάτω, όπως τίποτα δεν ισχύει και τίποτα από την προηγούμενη συνέντευξη μαζί τους. Αμαρτία;

Διαβάστε την πρώτη μας συνέντευξη με τους Sexy Christians. Παρακάτω η συζήτησή μας με τα σέξι αγόρια, που ήδη γνωρίζαμε από παλαιότερα! 
 

Nα ξανασυστηθούμε γιατί βλέπω αλλαγές στην ομάδα;

Αμέ, έχουμε καινούριο μωρό, τον Χάρη, από τους Ducky Boys. O Kίμος είναι στην αναζήτησή του είναι του αυτήν τη περιόδο, οπότε βρήκαμε τον χειρότερο που μπορούσαμε και του είπαμε να έρθει να παίξει μαζί μας. Ο Χάρης ειναι λατρεία, νομίζω ο μοναδικός με τον οποίον θα μπορούσαμε να αγαπηθούμε έτσι αυτή τη στιγμή. Οι υπόλοιποι τρεις είμαστε οι ίδιοι, Γιώργος Κούμπας, Nick Stripper και Παριόλης. 


Δεν έχετε σταματήσει να γυρνάτε την Ελλάδα! Περάσατε από Κρητη ανηφορίσατε Βόρεια.. διακηρύσσετε το λόγο και τη μουσική σας παντού. Που έχετε πιο "φανατικούς πιστούς" ή που περνάτε καλύτερα; 

Δεν έχουμε οπαδούς. Στα live όσοι έρχονται μας πετάνε αντικείμενα και μας βρίζουν. Στο τέλος καταλήγουμε σε αγκαλιές και αγάπες, αφού όλοι μυηθούμε στο χριστιανισμό. Ο κόσμος δεν πάει καλά. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη. Κάθε φορά τα ίδια, χορός, ουρλιαχτά και χάος. Νομίζω θα σταματήσουμε τα live, δε πάει άλλο. 
 

Εικόνα
Sexy Christians

 

Εικόνα
Sexy Christians


-----------

Δείτε ακόμη:  

Δείτε εδώ όλες τις εκδηλώσεις, μουσικές και προβολές που παίζουν
 
- Και εδώ περισσότερες μουσικές και όχι μόνο συνεντεύξεις 

-----------  

Εικόνα
Sexy Christians

 

Στην τελευταία μας κουβέντα μιλούσαμε για τις διασκευές σας, τώρα έχω και δίσκο με δικό σας υλικό στα χέρια μου.. πείτε μου για το "παιδί" σας, τα κομμάτια τα γράφατε όλα τα χρόνια ή είναι όλα γραμμενα τώρα; Πόσο  καιρό ήσασταν στο στούντιο και τι σημαίνει για σας; 

Ο δίσκος γράφτηκε πολύ σύντομα, μέσα σε δυο-τρεις μήνες γράψαμε και ηχογραφήσαμε τα κομμάτια. Ένα κομμάτι υπήρχε μόνο σαν ιδέα από παλιότερα, το Godlike. Τί σημαίνει για μας; Για να απαντήσουμε ολοκληρωμένα σε αυτό, πρέπει να κουβεντιάσουμε για το νόημα της ζωής, τί είναι ο θάνατος, τον αλγόριθμο του σύμπαντος και την ουσία της ύπαρξης εν γένει. Αλλά επειδή δεν θα το κάνουμε τώρα αυτό, η απάντηση είναι σηκάινα. (=η σηκάινα ειναι μυθικό θηλυκό τέρας που στοιχειώνει όλο το αισθητικό-χιουμοριστικό πλέγμα της αισθητικής των sexy,  μουσικά η όχι). 


Ετοιμάζεστε για ένα μεγάλο live με παρέα δύο ακόμη μπάντες..πως προέκυψε αυτή η συναυλία; 

Μας πήραν τηλέφωνο από το Ιλιον Plus και μας είπαν αν θέλουμε να παίξουμε για τις γιορτές. Χριστούγεννα, Sexy Christians και έτσι. Μας ακούστηκαν γαμώ τα παιδιά και τους είπαμε οκ, αλλά τους είπαμε βρείτε και καμιά σοβαρή μπάντα, ξέρεις, για να βγάλουμε λεφτά, γιορτές είναι. Ευτυχώς, παίζουμε με τους Dead Dranks και τους Jet Black άρα όλα καλά, μεγάλη βραδιά. 


Εικόνα
Sexy Christians

 

Εικόνα
Sexy Christians

 

Εικόνα
Μία ακόμη συνέντευξη με τους Sexy Christians, γιατί η.. δεύτερη φορά είναι πάντα καλύτερη

 

Εικόνα
Sexy Christians



Για το κλείσιμο, φρέσκο video clip από τα σέξι αγόρια!





Εικόνα
The Sexy Christians: Μία κουκουρούκου μπάντα που μας κόλασε


συντάκτης: Nancy Angelopoulou
photos: Philip Gavrilakis
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Μια συζήτηση για την καλλιτεχνική πρωτοβουλία Potential Project και την εικαστική έκθεση “Ενθύμιο” με τους επιμελητές Καρολίνα Αλειφεροπούλου και Δημήτρη Γεωργακόπουλο, στο νεοκλασικό κτήριο της Ανδρέα Μεταξά...

think

Ο Σταύρος Άλλος, μουσικός, τραγουδοποιός, ηχολήπτης και μουσικός παραγωγός, κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο εγχείρημά του σε ελληνικό στίχο, με τίτλο “Για την Νόρα” σε βινύλιο, από τη Rudu Records.

think

Το πρώτο ομώνυμο EP των Night Is Young, με έδρα την Αθήνα, κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες από την Bitter Tea Records και έφερε φρέσκο ήχο, συνδυάζοντας ετερόκλητες ιδέες και επιρροές.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter