Πασχαλινό Φιλοζωικό Μπαζαρ "Οι Αδέσποτες" στο Πάρκο της Ναυαρίνου

Η φιλοζωική ομάδα "Οι Αδέσποτες" διοργανώνει το πασχαλινό της μπαζάρ στο Πάρκο Ναυαρίνου των Εξαρχείων, με χειροποίητες δημιουργίες και τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Ραντεβού στο Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναυαρίνου δίνουν ξανά, Οι Αδέσποτες. Στο πασχαλινό μπαζάρ της φιλοζωικής ομάδας, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη των αδέσποτων φίλων μας, θα βρούμε μεταξύ άλλων ευφάνταστες και αρωματισμένες λαμπάδες, στεφάνια με υφασμάτινα λουλούδια, κούπες, τσάντες, καλλυντικά, κοσμήματα από πηλό, scrunches, σελιδοδείκτες και ζωάκια-μαξιλαράκια.

Συμμετέχουν με τις δημιουργίες τους ο Oinosporos, το Eleni's Workshop από τη Θεσσαλονίκη, το ME and MAMA Creations, η fairytale earrings, η Desoaps και πολλές άλλες φίλες της ομάδας.


//Διαβάστε ακόμη: Μια κουβέντα με την φιλοζωική ομάδα "οι Αδέσποτες". Oταν η αγάπη για τα ζώα γίνεται έργο ζώης


Εικόνα
easter_bazaar_adespotes_navarinou_park_inexarchiagr

Οι Αδέσποτες είναι φιλοζωική ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης μιας και απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν όλα τα ζώα. Η δράση της εστιάζει στην στείρωση, φροντίδα, νοσηλεία και εύρεση υιοθεσιών των αδέσποτων ψυχών.

Στο μπαζάρ θα είναι διαθέσιμα και τα μπλουζάκια της ομάδας σε 3 χρώματα, όπως επίσης και τα ποτήρια σε 5 χρώματα. 

Εικόνα
easter_bazaar_adespotes_navarinou_park__inexarchiagr


//



Extra Ίνφο

Που
Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναυαρίνου

Πότε
Κυριακή 25 Απριλίου, 2021
11:00 - 16:00

//

Βρείτε εδώ το fb κάλεσμα στο μπαζάρ.

Εικόνα
easter_bazaar_adespotes_navarinou_park_poster_inexarchiagr


 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter