Μουσικοί με πολύχρονη ιστορία σε ένα διπλό λάιβ με τις νέες τους μπάντες: Maximum High και Dead Sidewalkers από το φανζίν Merlin's

To μουσικό φανζίν Merlin's Music Box παρουσιάζει τους Maximum High και τους Dead Sidewalkers. Μια ροκ βραδιά με δύο νέες εγχώριες μπάντες που τα μέλη τους μετρούν πολλά χρόνια στην μουσικη σκηνή. Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στο ΙΛΙΟΝ plus.

Λίγα λόγια για το Merlin’s Music Box
Το Merlin’s Music Box ήταν, είναι και θα είναι ένα φανζίν που κυκλοφόρησε το πρώτο του τεύχος τον Οκτώβριο του 1989 και έκλεισε τον έντυπο κύκλο του το 1995, έπειτα από 26 τεύχη. Ενεργοποιήθηκε εκ νέου την άνοιξη του 2014, αυτή τη φορά ηλεκτρονικά, μέσω του facebook και της ιστοσελίδας του, με σκοπό την παρουσίαση μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών από το χώρο της rock (και όχι μόνον), τη διοργάνωση εκδηλώσεων και, κυρίως, την τέρψη των φίλων του. 

*Διαβάστε περισσότερα για το Merlin's Music Box στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε με τον Γιάννη Καστανάρα και τον Αλέξη Καλοφωλιά. 
 

Εικόνα
Στην Ίντριγκα

παλιά εξώφυλλα του ιστορικού φανζίν Merlin's Music Box, στην Ίντριγκα

//

Maximum High

Το σχήμα φτιάχνει το δικό του ιδίωμα έχοντας indie, ροκ, πανκ, φανκ, dub και dance καταβολές. Η τετράδα των Maximum High συμπληρώνεται από τον Θάνο Αμοργινό με πολύχρονη πορεία ως μέλος των The Last Drive και The Earthbound, μουσική για κινηματογράφο και θέατρο αλλά και ως παραγωγός δίσκων πολλών ελληνικών συγκροτημάτων, τον Νίκο Ζωγράφο, ιδρυτικό μέλος των Closer αλλά και συνεργάτη πολυάριθμων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών, τον Πάνο Τομαρά με θητεία σε μπάντες όπως οι Honeydive, Engine, The Earthbound, Swing Shoes, Happy Dog Project και Οι Χτισμένες…των Θεμελίων, και την Ειρήνη Δημοπούλου, με τις ιδιοσυγκρασιακές φωνητικές της ικανότητες και συνεργασίες με μπάντες όπως Swing Shoes, The Earthbound, Hi Rollers και Dustbowl.

Πρώτος καρπός της συνεργασίας τους είναι τέσσερα ηχογραφήματα τα οποία επιμελήθηκαν χωρίς την παρεμβολή τρίτων στο studio ηχογραφήσεων του Θάνου Αμοργινού (Downstroke studio). 
 

Εικόνα
Maximum-High-Inexarchia

//

Δείτε ακόμη
Leonard Cohen: Ο λογοτέχνης και οραματιστής της ροκ μουσικής
"Είμαστε τρελοί και ευτυχισμένοι" του Γιώργου Νικολαΐδη
Ίντριγκα: ιστορικό εξαρχειώτικο bar, από το 1981 στην Θεμιστοκλέους
 



// 

Dead Sidewalkers
Το σχήμα δημιουργήθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2016 και ακολούθησε τα βήματα και τους ήχους μουσικών από την αμερικάνικη και την αυστραλέζικη punk rock σκηνή και του garage. Όλοι τους είναι νυν και πρώην μέλη γνωστών συγκροτημάτων. 

Οι Dead Sidewalkers είναι ο Σπύρος Δουλγερίδης στα drums και τη φωνή (ex-Rockin' Bones, The Eartbound, and False Alarm), ο Χάρης Γκελεστάθης στη φωνή (ex-Rockin' Bones, Widow Pit), ο Κωνσταντίνος Κοπανάκης στην κιθάρα (ex-False Alarm), ο Θοδωρής Σταυριανός στο μπάσο (ex-Sugah Galore, Mama Sings Fire, Off). 

Οι Dead Sidewalkers αυτή τη στιγμή προβάρουν ασταμάτητα και ετοιμάζουν υλικό για live εμφανίσεις και σύντομα ένα δίσκο. 
 

Εικόνα
Dead-Sidewalkers-Inexarchia

 

//

Ινφο

Maximum High & Dead Sidewalkers 
Το FB ιβεντ εδώ

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Έναρξη: 22:00
Εισιτήρια 6 ευρώ

 

Εικόνα
inExarchia.gr

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Οι Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας (crimes n’ beer), που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και το βιβλιοκαφέ red n’ noir, επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στον πολυχώρο του...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter