Οι Fundracar γιορτάζουν τα 10 τους χρόνια στο σύμπαν, καταστρέφοντάς το, με ένα λάιβ στο Γκαγκάριν

Οι Fundracar, γιορτάζoυν τα δέκα χρόνια τους χρόνια με ένα δυνατό λάιβ! Η χορευτική reggae, η γκρουβάτη dub, η βρώμικη ροκ, η ψυχεδέλεια και φυσικά η αντικαθεστωτική πανκ ανακατεύονται και ξαναζωντανεύουν στη σκηνή του Γκαγκάριν. Aυτό που οι ίδιοι αποκαλούν psychoreggaepunkstep, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Μαζί τους σε αυτό το έξαλλο πάρτυ οι Sexy Christians, οι Central Pozitronics, o Εισβολέας, ο Νικήτας Κλιντ και Πάνος Φραγκιαδάκης από Χατζηφραγκέτα.

Δέκα χρόνια πίσω, τα κολασμένα riffs, οι συμπαγείς μπασογραμμές, τα βουκολικά πνευστά και τα έξαλλα synths, έδωσαν ώθηση στο διαστημικό επιβατηγό να εκτινάχθει σε ένα πολυμουσικό σύμπαν, φτιαγμένο από ψυχότροπα, πυρίτιδα, γλυκερίνη κι αγιασμό. Έχοντας γυρίσει την Ελλάδα χίλιες και μία φορές, επηρεάζοντας αρκετούς εκ των μεταγενεστέρων τους, με αφορμή τον εορτασμό των 10 ετών ύπαρξής τους, οι Fundracar, εμφανίζονται τη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του Gagarin 205, εν πλήρει απαρτία, συνοδεία του Εισβολέα, του Μπάμπη Παπανικολάου (Planet of Zeus), του Νικήτα Κλιντ, του Πάνου Φραγκιαδάκη (Χατζηφραγκέτα) και πολλών άλλων, ενώ τη μεγαλύτερη συναυλία τους μέχρι την επόμενη...θα ανοίξουν οι The Sexy Christians και οι Central Pozitronics, ενώ καλεσμένοι στη μεγάλη γιορτή προσθέτονται καθημερινά! 
 

Εικόνα
fundracarposter_inexarchia

Fundracar's Official Page | Soundcloud | Το fb κάλεσμα.
 

Οι Fundracar είναι και πάλι εδώ, φέρνουν παράνοια και πανικό 

Φέρνουν και ολοκαίνουργιο βίντεο για το νέο τραγούδι Το Λέσι από τον επερχόμενο δίσκο..Πατήστε play!

Για το τραγούδι και το video οι ίδιοι λένε: "Αθήνα, Ελλάδα, Φεβρουάριος 2018. Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στα υπόγεια μουσικά δρώμενα, είπαμε να οπτικοποιήσουμε -με αρκετό ρίσκο- το τι ακριβώς σημαίνει Fundracar. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια θέση στη νέα επόχή που έρχεται. "Το Λέσι" έρχεται για να ορίσει το σήμερα και να πει: Να μη μισείς ότι δεν καταλαβαίνεις. Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν και όσους δεν συμμετείχαν".
 

Οι Fundracar δεν είναι μόνο η εκστατική μουσική και οι στίχοι τους, είναι η διεργασία, η μεταφυσική τελετή που συνοδεύει τις ζωντανές τους εμφανίσεις, μια εμπειρία που σε στραγγίζει, σου αφαιρεί κάθε ψήγμα βιοενέργειας και σε παραδίδει στην απόλυτη συναυλιακή εμπειρία.

Για του λόγου το αληθές παρακολουθήστε μια κουβέντα που είχαμε πριν 2 χρόνια!


Ινφο

Δέκα Χρόνια Fundracar

Που
Gagarin 205 Live Music Space
Λεωφόρος Λιοσίων 205,
τηλ. 21 1411 2500

Πότε
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, 2016
Πόρτες: 20.00

Εισιτήρια
Προπώληση: 8 ευρώ
Ταμείο: 10 ευρώ

*κι αν πάρετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μην ανησυχείτε..θα ανταλλάσσονται με κανονικά hard copy συλλεκτικά εισιτήρια, την ημέρα της συναυλίας, στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής.

Εικόνα
fundracartickets_inexarchia

 
 

συντάκτης: Nancy Angelopoulou
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter