Αποκριάτικο Πάρτυ ενίσχυσης της Κοινωνικής Κουζίνας Mano Aperta στα Εξάρχεια

Το καρναβάλι έρχεται και για 4η συνεχή χρονιά, φέρνει το πάρτυ ενίσχυσης της Αυτοδιαχειριζόμενης κουζίνας Mano Aperta, στον Χώρο 2510.

Φοράμε μάσκες και αποκριάτικες στολές και ετοιμαζόμαστε για το πάρτυ της Mano Aperta, στον συνεργατικό και ανεξάρτητο Χώρο 2510, στη Θεμιστοκλέους.

Όλα τα έσοδα από το μπαρ θα διατεθούν στα μαγειρέματα της αυτοδιαχειριζόμενης κοινωνικής κουζίνας Μano Aperta η οποία, κλείνοντας 4 χρόνια ζωής, έχει προσφέρει περισσότερα από 240.000 δωρεάν γεύματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Mano Aperta
Είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη κοινωνική κουζίνα που προσφέρει φαγητό σε πρόσφυγες, μετανάστριες/στες , άστεγες/ους και σε όσους το έχουν ανάγκη. Μαγειρεύει σε εβδομαδιαία βάση στα Εξάρχεια, στη Βαρβάκειο και στο λιμάνι του Πειραιά καθώς και έκτακτα όπου χρειαστεί (Μάνδρα, Μάτι, Σύνταγμα). Παράλληλα διοργανώνει δραστηριότητες για τα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στις καταλήψεις.

Για να συνεχιστεί η δράση της μπορούμε να συνεισφέρουμε με τρόφιμα, υλικά, χρηματική υποστήριξη και με τη συμμετοχή μας στα μαγειρέματα.


Εικόνα
mano_aperta_2510_karnavali_collage_inexarchiagr


//

Ινφο

Που
Χώρος 2510,
Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια

Πότε 
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, 2020
Από τις 22.00

Μπύρα 2 ευρώ και Ποτό 5 ευρώ


*Βρείτε εδώ το fb κάλεσμα στο πάρτυ.

//

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter