Γράφουν

To 2o φιλοζωικό παζάρι από την ομάδα Αδέσποτα Εξάρχεια

Η φιλοζωική ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" διοργανώνει το δεύτερο παζάρι της και μας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτούμε διάφορα δώρα και αντικείμενα, με τα έσοδα να προορίζονται για καλό σκοπό. Το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ έρχεται την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Εξαρχείων, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

Η Φιλοζωική Ομάδα Αδέσποτα Εξάρχειαμε τη στήριξη της Λαϊκής Συνέλευσης Εξαρχείων, διοργανώνει μπαζάρ για να μπορέσουμε όλοι να συνδράμουμε την προσπάθεια τους να βοηθήσουν τα αδέσποτα και τα κακοποιημένα ζώα της περιοχής των Εξαρχείων.

Στο μπαζάρ, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, θα πωλούνται διάφορα αντικείμενα και όλα τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τη στείρωση, περίθαλψη και σίτιση των μικρών αδέσποτων φίλων μας, γατιών και σκυλιών των Εξαρχείων.
 
Από το κάλεσμα

"Ραντεβού στην πλατεία για να δείξουμε ότι μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των αδέσποτων φίλων μας λίγο καλύτερη! Όλα τα έσοδα από το bazaar θα χρησιμοποιηθούν για τη περίθαλψη, στείρωση και σίτιση των αδέσποτων ζώων της γειτονιάς μας"


Συλλογή αντικειμένων

Από την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η συλλογή αντικειμένων που στη συνέχεια θα διατεθούν στο μπαζάρ. Συλλέγουν αντικείμενα σε καλή κατάσταση όπως: χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά, βιβλία, cd, διακοσμητικά, αξεσουάρ μικροαντικείμενα, είδη δώρων (όχι ρούχα & παπούτσια)

Χώρος και ημέρες συλλογής: 
Pet corner, Τοσίτσα 5 Εξάρχεια
Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, 18.00-20.00
Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, 18.00-20.00
Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, 18.00-20.00

 
Παζάρι στην πλατεία Εξαρχείων
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 10.30 - 15.30

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα Αδέσποτα Εξάρχεια στην σχετική δημοσίευση του inExarchia εδώ & για ενημερώσεις στο fb group της ομάδας: Αδέσποτα Εξάρχεια.

Εικόνα


Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Στα δύο διήμερα του 5ου Φεστιβάλ Κιούμπρικ, δημιουργοί ταινιών μικρού μήκους εκθέτουν τις ταινίες τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κιούμπρικ. Μέσα από την ελεύθερη συμμετοχή όλων των καλλιτεχνικών έργων...

local

Ένα συγγραφικό έργο, που επιθυμεί να ανοίξει διάλογο με τα τρέχοντα κινήματα της πόλης, ενάντια σε μια μητρόπολη που αλλάζει συνεχώς, παρουσιάζεται σε μία εκδήλωση που θα επικεντρωθεί στις πολιτικές της...

local

Η Κατάληψη Στέγης Προσφύγων, Μεταναστών Νοταρά 26 απευθύνει κάλεσμα σε πορεία αλληλεγγύης στο τέλος Μαρτίου.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter