Τριήμερο μπαζάρ βιβλίου στο Red 'n' Noir στην Κυψέλη

Το βιβλιοπωλείο-καφέ Red 'n' Noir της οδού Δροσοπούλου, ανοίγει ξανά και μας υποδέχεται με κρασί και μπαζάρ βιβλίου με τη συμμετοχή της Σύμπραξης Εκδοτικών Εγχειρημάτων.

Εκδόσεις, καφέ, μπαρ και βιβλιοπωλείο, το Red 'n' noir, στην Κυψέλη στήνει πάγκο στο πεζοδρόμιο της Δροσοπούλου 52 και παίρνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προσφέρει τα βιβλία της Σύμπραξης Εκδοτικών Εγχειρημάτων με έκπτωση μέχρι και 40%.

Συγχρόνως και στις ορισμένες αποστάσεις βγαίνουν ξανά τα τραπεζάκια και οι καρέκλες για να πιούμε κρασί και τσέχικη βαρελίσια μπίρα σε μειωμένες τιμές, όλη την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του.

Εικόνα
red_n_noir_book_bazaar_collage_inexarchia

Σύμπραξη Εκδοτικών Εγχειρημάτων:

Alfeiosbooks Alfeios Εκδόσεις Angelus Novus, Βαβέλ, Εκδόσεις Βιβλιοπέλαγος, Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων, Εκτός Γραμμής, Ενύπνιο, Εκδόσεις Έρμα, Εκδόσεις Εύμαρος - Evmaroslibro, Εκδόσεις Μάγμα, Εκδόσεις redmarks, red n' noir, Τεφλόν, Futura Books



//

Ινφο

Τριήμερο μετα-covid μπαζάρ βιβλίου


Που
Δροσοπούλου 52, Κυψέλη
τηλ.  21 1182 7447


Πότε
Δευτέρα 25 - Τετάρτη 27 Μαΐου, 2020
12:00 έως τις 22:00


//

*Η αφίσα και το fb κάλεσμα στο μπαζάρ

Εικόνα
red_n_noir_book_bazaar_inexarchiagr

Εικόνα

Ακολουθήστε το inExarchia το facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter