Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης αυτοοργανομένων μουσικών εγχειρημάτων τον Ιούλιο στην Πανεπιστημιούπολη / UPDATE: Η συναυλία ακυρώθηκε

Συναυλία με πέντε συγκροτήματα της underground - diy σκηνής, μαζί με ανεξάρτητες κυκλοφορίες μουσικής και εντύπων και fanzines μας περιμένουν τον Ιούλιο στην Πανεπιστημιούπολη, από την ομάδα Underground Union. UPDATE// Η συναυλία ακυρώθηκε.

UPDATE:

"Λόγω οργανωτικών και τεχνικών αδυναμιών, καθώς και λόγω της ρευστής κατάστασης με την απαγόρευση μαζικών εκδηλώσεων και την αύξηση των κρουσμάτων του COVID-19 είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε τη συναυλία ενίσχυσης στα αυτοοργανωμένα μουσικά εγχειρήματα.
Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο που ήθελε να έρθει και από τις μπάντες που συμφώνησαν να παίξουν."

Underground Union Crew Athens


//


Το "Underground Union Crew Athens", μια ομάδα η οποία επιδιώκει την προώθηση της εναλλακτικής μουσικής σκηνής αρχικά μέσω διάφορων εκδηλώσεων σε συνδιοργάνωση με τα στούντιο Ρόμβης και Γερανίου, την ομάδα "So Watt", της κατάληψης Παπουτσάδικο που ασχολείται με τα ζητήματα αντι-κουλτούρας διοργανώνουν συναυλία οικονομικής ενίσχυσης μουσικών εγχειρημάτων.

Το κείμενο-κάλεσμα στη συναυλία:

"Στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, μετά την κρίση της πανδημίας του COVID-19 τα αυτο-οργανωμένα μουσικά εγχειρήματα μπήκαν σε δοκιμασία. Μη μπορώντας να έχουν κανονική λειτουργία (πρόβες, λάιβ, δραστηριότητες) πολλά από αυτά αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Για να μπορέσουν τα στούντιο και τα λαιβάδικα να επιβιώσουν, για να μην έρθει η underground-DIY σκηνή σε δεινότερη θέση, κάνουμε το λάιβ αυτό για να στηρίξουμε τα δεύτερα σπίτια μας!"



Συμμετέχουν οι μπάντες:

Φαλκονέρα
Living Under Drones
Junkwolvz
Spinners
Dirty Ol' Dogs
..καθώς και distro & fanzines που θα ανακοινωθούν σύντομα!


Underground Union

Μια ομάδα η οποία επιδιώκει την προώθηση της εναλλακτικής μουσικής σκηνής αρχικά μέσω διάφορων εκδηλώσεων, όπως πάρτυκαι συναυλίες καθώς και την ανάδειξη και στήριξη συγκροτημάτων. Με τον καιρό και καθώς η ομάδα ωρίμασε και επεκτάθηκε, συμμετείχε σε διάφορες ανεξάρτητες παραγωγές και διανομές κάτω από το label Underground Union Records.

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται με τη λογική να είναι προσβάσιμες στον καθένα, ενώ είναι χρηματοδοτούμενες από τα ίδια τα μέλη της ομάδας και μόνο. Στα 7 πλέον χρόνια δράσης της ομάδας βασικότερο απ' όλα, ακόμα και από αυτούς που συμμετέχουν σε αυτή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος ο οποίος στηρίζει ή συμμετέχει. Και αυτός ο κόσμος είναι ο καθένας που θα συνεισφέρει παίρνοντας ένα ποτό από το μπαρ μέχρι αυτόν που μας βοηθάει με τεχνικές γνώσεις για να στήσουν καλύτερα μια συναυλία. 

 



//
 

Extra Ίνφο

Που
Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
Δ' Φ.Ε.Π.Α.

Πότε
Η συναυλία ακυρώθηκε.

Σάββατο 18 Ιουλίου, 2020

Ώρα: 21.30 - 01.30

Είσοδος ελεύθερη


//

 
Βρείτε εδώ το fb κάλεσμα στη συναυλία

Εικόνα
live_diy_underground_poster_inexarchiagr



 

Εικόνα
Οι Rollin

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube


Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter