Post punk συναυλία με ελεύθερη συνεισφορά / στο χώρο Chimeres στον Κολωνό

Μία συναυλία για τη ψυχωμένη αποικοδόμηση της τέχνης με δύο συγκροτήματα και ελεύθερη συνεισφορά στήνεται στο Chimeres.Space.

To Chimeres.Space, ο χώρος που διαχειρίζεται η ομάδα Χίμαιρες, λειτουργεί σαν ελεύθερη πλατφόρμα έκφρασης, όπως και το φανζίν, το ραδιόφωνο και το blog των Χιμαιρών, με όρους αντιεμπορικούς.

Τον Ιανουάριο ο χώρος φιλοξενεί μεταξύ αλλων την post punk συναυλία με τη συμμετοχή των Cold I και του σχήματος Αρχή του Τέλους.


Τα σχήματα της βραδιάς:

Cold I 
Δημιουργήθηκαν το 2015 απο το Μήτσο, το Φώτη, τον Άγγελο και τον Χρήστο. Έχουν δύο κυκλοφορίες σε βινύλιο, το 2016 κυκλοφορήσαν το άλμπουμ ''Κακός άνεμος'' και το 2018 το μίνι lp ''Άνθη γκρεμού''.

Cold I's Bandcamp



Αρχή του Τέλους 
Δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2000 στην Αθήνα. Η σύνθεση τους είναι ο Γιάννης, ο Κώστας, η Βασιλική και ο Βαγγέλης. Αρκετά demo προηγήθηκαν μέχρι το ντεμπούτο τους το 2009 με το όνομα "Θόρυβος". Το 2013 κυκλοφόρησε η "Πτώση" ενώ το 2016 κυκλοφόρησε η "Κάθαρση" κλείνοντας έτσι μία άτυπη τριλογία.

Αρχή του Τέλους Blog

//

Ινφο

Που
CHIMERES.SPACE

Πυθοδώρου 6, Κολωνός

Πότε
Σάββατο 18 Ιανουαρίου
20.00 - 23.30

Είσοδος με συνεισφορά

//

*Βρείτε εδώ το fb κάλεσμα στη συναυλία και εδώ περισσότερες εκδηλώσεις του χώρου

Εικόνα



 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ένα τριήμερο φεστιβάλ για το χαρτί και τις πληγές του φιλοξενείται στο Ρομάντσο, με μπαζάρ σπάνιων, παλιών και περίεργων βιβλίων, προβολές κλασικών ταινιών και πάρτι.

think

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter