Οι My Wet Calvin παίζουν λάιβ το Χαμομήλι σε πάρκο του Χαϊδαρίου

Στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Λεωφόρο Αθηνών, σε ένα παρκάκι παρουσιάζουν οι My Wet Calvin, με 5μελή σύνθεση, το καινούργιο τους σινγκλ "Το Χαμομήλι".

Ανοιχτό δημόσιο χώρο επιλέγουν οι My Wet Calvin για την παρουσίαση του νέου τους κομματιού. Το σχήμα, επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από 8 χρόνια με το Χαμομήλι, σε ελληνικό στίχο.
Η συναυλία θα περιλαμβάνει μόνο μια διευρυμένη εκτέλεση του τραγουδιού από 5μελή μπάντα και θα έχει διάρκεια γύρω στα 30 λεπτά.

"Η εκδήλωση έχει ξεκινήσει. Τίποτα όμως δεν πρόκειται να συμβεί στα επόμενα 10 λεπτά. Θα χρειαστεί απλώς, εκτός από τα να κλείσετε τα κινητά σας τηλέφωνα να κάνετε και απόλυτη ησυχία, για να ακούσετε τους ήχους που παράγει η συμβολή της Ιεράς Οδού με την λεωφόρο Καβάλας. Τις μηχανές και τα φορτηγά, τα παιδάκια που παίζουν μακριά, τα τελευταία τζιτζίκια και το θρόισμα των φύλλων του Βοτανικού κήπου. Τις ομιλίες και την ησυχία μέσα στα δωμάτια των τροφίμων του ψυχιατρικού νοσοκομείου Αττικής. Τους τσακωμούς, τα γέλια και την μουσική στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Τα μικρά κύματα που χτυπούν τις προβλήτες στον Σκαραμαγκά και έπειτα σταματούν. Την θάλασσα κατά μήκος του δρόμου".



Το Χαμομήλι ηχογραφήθηκε με σπιτικά μέσα στο Δάσος Χαϊδαρίου, ενώ αρκετά μέρη, όπως τα τύμπανα, ο δρόμος και το πιάνο είναι ηχογραφημένα με κινητό τηλέφωνο. Η ηχογράφηση των φωνητικών και η παραγωγή έγινε από τα Κτίρια Τη Νύχτα.

Οι My Wet Calvin λένε για το Χαμομήλι:

"Το χαμομήλι δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια, κατα την διάρκεια μιας εβδομάδας σχεδόν συνεχούς αϋπνίας. Τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν αυτά που έκαναν τη δουλειά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα drums ηχογραφήθηκαν με κινητό τηλέφωνο, οι κιθάρες συνδέθηκαν με τα πετάλια και από εκεί κατευθείαν στην κάρτα ήχου χωρίς ενισχυτή. Τα πλήκτρα γράφτηκαν με ένα μικρόφωνο ακουμπισμένο στο ηχείο ενός μικρού αρμονίου. Ο δρόμοι που ακούγονται είναι η λεωφόρος Καβάλας και η Ιερά Οδός, πάλι ηχογραφημένες με κινητό. Η λούπα με τις κιθάρες στο δεύτερο μέρος ήταν γραμμένη χρόνια σε ένα παλιό loop station - δεν μπορούμε να τις ξαναπαίξουμε.

Δεν είναι ένα τραγούδι για την γενιά μας. Δεν είναι ένα τραγούδι για τους γονείς μας. Δεν είναι καν ένα τραγούδι για την πόλη μας. Είναι ένα τραγούδι για τον δρόμο και για τις αποστάσεις. Την απόσταση από εδώ ως εκεί. Την απόσταση μεταξύ μας. Την απόσταση από τα γυαλιά μου ως την οθόνη του υπολογιστή. Θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε βινύλιο, cd ή κασέτα, αλλά τελικά θα υπάρχει ψηφιακά, ως το τέλος της εποχής της πληροφορίας, σε ένα σωρό πλατφόρμες που δεν γνωρίζαμε".

//

Που
Στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Λεωφόρο Αθηνών, στην Ανάπλαση στο Χαϊδάρι, ανάμεσα στο Ψ.Ν.Α-ΔΑΦΝΙ και τον Βοτανικός Κήπος Ιουλίας & Αλεξάνδρου Διομήδους. Χάρτης, εδώ.

Πότε
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου
Ώρα προσέλευσης: 8μ.μ.
Το λάιβ θα ξεκινήσει στις 9μ.μ. ακριβώς

Είσοδος δωρεάν

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης έχουν προβλεφθεί καθίσματα που θα εξασφαλίζουν τις απαραίτητες αποστάσεις. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

//


Το fb κάλεσμα στο λάιβ και το πόστερ.

Εικόνα
my_wet_calvin_chamomili_poster_inexarchiagr



Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter