Έκθεση Αφίσας "Σαλόνι Αποαποικιοποίησης" στον χώρο Τέχνης 1927

Τα έργα των συμμετεχόντων στην έκθεση "Σαλόνι Αποαποικιοποίησης", μαζί με αφίσες και έργα που τους απασχόλησαν στη διάρκεια των συζητήσεων, στον χώρο 1927 στην Κυψέλη.

Ο ανεξάρτητος χώρος Τέχνης 1927, φιλοξενεί την Έκθεση Αφίσας, την καταληκτική εκδήλωση του Σαλονιού Αποαποικιοποίησης, το οποίο οργανώθηκε σε συνεργασία με το Decolonize Hellas. Στο πλαίσιο του Σαλονιού, καλλιτέχνες από όλα τα πεδία διαμόρφωσαν μία ομάδα εργασίας και διερωτήθηκαν, μεταξύ άλλων, για τη θέση της τέχνης μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο των νεοφιλελεύθερων, νεοαποικιακών πολιτικών και κοινωνικών επιλογών. Η τέχνη της αφίσας επιλέχθηκε ως η πλέον κατάλληλη για ευαισθητοποίηση, προπαγάνδα και παρακίνηση σε δράση.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν τόσο έργα που δημιούργησαν οι συμμετέχοντες του Σαλονιού από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα (αφίσες, εγκαταστάσεις, ντοκιμαντέρ κ.α.), όσο και έργα που αποτέλεσαν μέρος της έρευνας που υλοποίησαν.

Εικόνα
decolonizing_salon_1927_Art_space_kypseli_poster_inexarchiagr

//

Extra Ίνφο

Που
Στο 1927 art space
Κυψέλης 35, Κυψέλη
1ος όροφος

Πότε
Εγκαίνια: Πέμπτη 17 Μαρτίου| 7-10μμ
Ώρες λειτουργίας τη έκθεσης:
Παρασκευές, 6-9μ.μ.
Σάββατα, 3-6μ.μ.

Ελεύθερη είσοδος

Πληροφορίες & κρατήσεις (προαιρετικές):
1927bts@gmail.com | 211 4140 970

Για την επίσκεψη της έκθεσης είναι απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.


//


Το fb κάλεσμα στην έκθεση.

Εικόνα
decolonizing_salon_1927_Art_space_kypseli_logo_inexarchiagr


Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter