Δύο σημαντικά άλμπουμ, της εγχώριας μουσικής σκηνής που ακολουθούμε, επανακυκλοφορούν!

Η Labyrinth of Thoughts σε συνεργασία με την The Lab records, κυκλοφορούν τον Ιανουάριο, δύο σημαντικές εκδόσεις της ελληνικής ανεξάρτητης ροκ σκηνής σε έγχρωμα βινύλια.

Οι δισκογραφικές The Lab Records και Labyrinth of Thoughts Records καλωσορίζουν το 2022 με επανέκδοση δύο βινυλίων. Από τους The Last Drive το LP Heatwave με 4σέλιδο ένθετο, αφίσα και νέο mastering (150 κόπιες σε γαλάζιο βινύλιο και 350 κόπιες σε ροζ) ενώ από τους Nightstalker το LP As above so below σε 100 πορτοκολί κόπιες και 200 σε μπλε χρώμα.

Nightstalker

Η καλύτερη heavy/rock μπάντα της χώρας, κυκλοφόρησαν το 5ο album της "As Αbove So Below" το 2016.

O heavy ήχος τους και το ωμό ροκ εν ρολ που τους χαρακτηρίζει, μαζί με τα μοναδικά φωνητικά του Argy, δημιουργούν τον μοναδικό ήχο, με μια τεράστια επιρροή για ολόκληρη την ελληνική ανεξάρτητη σκηνή για πάνω από 30 χρόνια.

Περιορισμένες εκδόσεις:
- 100 αντίτυπα σε Πορτοκαλί χρώμα
(Αποκλειστική διάθεση από τα labels & την μπάντα)

- 200 αντίτυπα σε Μπλε χρώμα 

The Last Drive

Το σημαντικότερο garage σχήμα της χώρας μας. Το "Heatwave" είναι το δεύτερο άλμπουμ τους, το οποίο κυκλοφόρησε το 1988 από την Hitchhyke records. Η τελευταία αμιγώς garage κυκλοφορία τους, σε παραγωγή του Peter Zaremba (Fleshtones).

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη επανακυκλοφορία σε βινύλιο με νέο mastering βινυλίου από τον Νίκο Στυλίδη (Labyrinth of Thoughts Records), από τα original master tapes.

Περιορισμένες εκδόσεις:
- 150 αντίτυπα σε Γαλάζιο βινύλιο
(Αποκλειστική διάθεση από τα labels)

- 350 αντίτυπα σε Ροζ βινύλιο
*Περιλαμβάνουν 4σέλιδο ένθετο με αφίσα 

*Για παραγγελίες επισκεφθείτε The Lab Records & Labyrinth of Thoughts

Εικόνα
nightstalker_lastdrive_release_vinyls_labrecords_inexarchiagr

 

Εικόνα



Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
   

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Το φεστιβάλ Καραγκιόζης Γιούργια μας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο Κύτταρο, σε ένα διήμερο με μουσικά σχήματα που αγαπάμε. Στη σκηνή ανεβαίνουν η Ιουλία Καραπατάκη, οι Babo koro, η μπάντα του Δημήτρη...

think

Newsletter