DIY παζάρι διαρκείας / με διαφορετικούς δημιουργούς κάθε Τετάρτη στο Chimeres.space

Κάθε Τετάρτη και για δύο ώρες το Chimeres.Space ανοίγει στήνοντας ένα μικρό diy παζάρι με διαφορετικούς δημιουργούς κάθε φορά και το σταθερό distro.


Το εβδομαδιαίο παζάρι του Chimeres.Space δημιουργήθηκε με την επιδίωξη να αποτελέσει μια στιγμή στον χωροχρόνο όπου δημιουργοί θα έρχονται σε επαφή με το κοινό μέσα από μικρές ζώνες αυτο-οργάνωσης. Η αρχή έγινε στις 14 Οκτωβρίου και το παζάρι επαναλαμβάνεται κάθε Τετάρτη για δύο-τρεις ώρες, καλώντας 3-4 δημιουργούς. Στο χώρο θα διατίθενται ζάινς, βιβλία, χαρακτικά, cds, merch περιοδικά, prints κ.α..

* στον χώρο θα βρείτε όλα τα απαραίτητα (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά) και θα είναι ανοιχτή και η ταράτσα για καθαρό αέρα πόλης.

 

Εικόνα
chimeres_space_bazaar_ena_etsi_prints_inexarchiagr

Αν είσαι δημιουργός και θέλεις να συμμετέχεις διάβασε περισσότερα εδώ.

 
//


Οι Chimeres

Οι χίμαιρες είναι μια ανήσυχη κοινότητα ανθρώπων που αναζητά τρόπους έκφρασης. Η αρχή έγινε το 2004 με το φαν-ζειν. Ακολούθησε το blog 1.5 χρόνο αργότερα και απ' το 2009 περιπλανόμαστε και στις συχνότητες του διαδικτυακού μας ραδιοφώνου.

Κινούνται από επιλογή σε εναλλακτικά μονοπάτια, προσπαθώντας να μείνουν μακριά από τη δίνη των ισοπεδωτικών μορφών και μέσων επικοινωνίας. Επιδιώκουν να φτιάξουν ένα χώρο διαφορετικό, όπου όλοι οι συμμετέχοντες αποτελούν μία ενιαία κοινότητα η οποία τον συντηρεί και τον διαχειρίζεται με μη ιεραρχικό τρόπο.

Το φαν-ζειν αποτελεί τη βασική τους έκφραση. Διανέμεται κυρίως χέρι με χέρι και σε σημεία διανομής που δέχονται να φιλοξενήσουν την τρέλα μας. Φιλοξενεί κείμενα τακτικών και ατάκτων μελών της ομάδας καθώς και κείμενα φίλων και ανθρώπων που μοιράζονται μαζί μας την δική τους οπτική για τον κόσμο και τις χίμαιρές του.

Το blog είναι η επέκταση του φαν-ζειν. Μια σχεδόν καθημερινή και πιο άμεση επικοινωνία και ταυτόχρονα ένας χώρος φιλοξενίας για δρώμενα που ταιριάζουν με την αισθητική και το ύφος τους. 

Το ραδιόφωνο ο χώρος για τις μουσικές αναζητήσεις, αδιαφορώντας για το αν αυτές συμπίπτουν με αυτό που ονομάζεται "ραδιοφωνική μουσική". Οι εκπομπές κινούνται σε μη συμβατικά μονοπάτια (είτε μουσικά είτε θεματικά).

Τα τελευταία εγχειρήματα (editions & alterfactor) ήρθαν να συμπληρώσουν την αγάπη για την μυθοπλασία και τους φανταστικούς κόσμους.


//


*Το fb κάλεσμα στο εβδομαδιαίο παζάρι

Εικόνα
chimeres_bazaar_kri.ctin_inexarchiagr






Ινφο


Που
Chimeres.Space

Πυθοδώρου 15, Μεταξουργείο

Πότε
Κάθε Τετάρτη 
Ώρες: 18.00-21.00




Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter