The Big Beat #5 - Μια ξεχωριστή ροκ εν ρολ βραδιά με live μουσικές και dj set στο Fuzz club

Οι Rollin' Foxes παρουσιάζουν το Big Beat #5. Μια εκρηκτική βραδιά βγαλμένη από τη δεκαετία του '50 με καλεσμένους τον απίθανο ροκ εν ρολ πιανίστα Mike Sanchez, τους HiRollers και dj set πριν, στο διάλλειμα αλλά και μετά το live. Κυριακή 19 Μαρτίου στην πίστα του Fuzz club.

Μετά το Christmas Boogie οι Rollin' Foxes στήνουν το Βig Beat, το πρώτο μεγάλο πάρτυ της χρονιάς, δύο θεσμοί πλέον στην εγχώρια rock 'n' roll σκηνή, βασισμένα σε αντίστοιχα rock 'n' roll events του εξωτερικού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: live μπάντες και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, dj set, υπέροχες μουσικές και φυσικά πολύ χορό!

Στο φετινό Big Beat επιστρέφει για 2η φορά ο Mike Sanchez, ένα από τα μεγαλύτερα ροκ εν ρολ ονόματα της Ευρώπης, για πολλούς το μεγαλύτερο! Με υπέροχη φωνή, και σκηνική παρουσία, θα ξεσηκώσει τον κόσμο -παίζοντας τρελό πιάνο- με rock n' roll, rhythm n' blues, jive και boogie woogie ρυθμούς.

Μαζί του στη σκηνή οι HiRollers, η καλύτερη και παλαιότερη swing n' roll μπάντα της εγχώριας σκηνής. 
Πριν το live, στο διάλλειμα, αλλά και μετά το live οι dj's Manos K και Silvery Theodore, θα κρατάνε ζεστή την υπέροχη πίστα του Fuzz club.

//

Mike Sanchez -στο πρώτο βίντεο από παλαιότερη συνεργασία με τους Rollin'Foxes!

 










//

HiRollers






//

Extra info
Fuzz Club
Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Ημέρες
19 Μαρτίου 2017

Έναρξη
20:00

Είσοδος

10 ευρώ

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από την είσοδο του Fuzz Club την ημέρα του live και σε επιλεγμένα σημεία που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα!
 

Εικόνα
The Big Beat #5 - Μια ροκ εν ρολ βραδιά με live μουσικές και dj set στο Fuzz club

 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter