Το 12ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει μεγαλύτερο στον Πολυχώρο ΑΣΟ Παμίσου

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, μια τριήμερη εκδήλωση μουσικής, χορού και πολλαπλών παράλληλων εκδηλώσεων είναι και πάλι εδώ! Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας, επιστρέφει για 12η φορά, ανανεωμένο και πιο πλούσιο από ποτέ, τέλη Ιουλίου στο χώρο των αποθηκών του ΑΣΟ Παμίσου στον Άρι.

Σε ένα ειδυλλιακό μέρος, δίπλα από το φράγμα Παμίσου και στον χώρο των αποθηκών του ΑΣΟ Παμίσου θα λάβει μέρος το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας. Με επισκέπτες και καλλιτέχνες από Ελλάδα και Ευρώπη, έρχεται να μας παρασύρει ξανά!

Φέτος όμορφες και δυνατές μουσικές στιγμές θα μας χαρίσουν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Χαρούλης,  οι Στίχοιμα, οι Planet of Zeus και πολλά ακόμη σχήματα. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε παράλληλες δραστηριότητες όπως δραστηριότητες στο ποτάμι, αναρρίχηση, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, γκράφιτι, dirt bikes, ολοήμερα πάρτι, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops, προβολές και πάρα πολλά άλλα, όπως κάθε χρονιά. 

 

 

 

 

 

Εικόνα
festival_dromou_kalamatas_camping_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε ακόμα:

- Χαϊμαλίνα: Τριήμερο φεστιβάλ για την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά στα Ανώγεια της Κρήτης

Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου: Δέκα χρόνια τώρα χορεύουμε κάτω από τα δέντρα

 

Το φεστιβάλ ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2008 στην πλατεία Φραγκόλιμνας, έχοντας στόχο τη χρήση και η ανάδειξη των δημόσιων χώρων της πόλης με δραστηριότητες που ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και προσφέρουν στην πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου, αλλά και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας των συμμετεχόντων και η προσφορά σε αυτούς χώρων στους οποίους μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους.
 


 

//

Εικόνα
concerts_kalamata_street_festival_2022_inexarchiagr

 
Extra Ίνφο

Που
ΑΣΟ Παμίσου (δίπλα στο φράγμα Παμίσου)

Πότε 
Παρασκευή 29 - Κυριακή 31 Ιουλίου, 2022

Εισιτήρια
Νεανικό/ ανέργων ημέρας 13 ευρώ (μέχρι 22 ετών με επίδειξη ταυτότητας/ κάρτας ανεργίας)
Προπώληση ημέρας: 15 ευρώ
Νεανικό/ ανέργων τριημέρου 32 ευρώ (μέχρι 22 ετών με επίδειξη ταυτότητας/ κάρτας ανεργίας)
Προπώληση τριημέρου: 37 ευρώ
Στην είσοδο / ημέρα συναυλίας 17 ευρώ

Προπώληση:
- Βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη Πλατεία 23ης Μαρτίου 8
- Minimal espresso bar Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας (πρώην υπουργείο συγκοινωνιών)
- ΑΣΟ Παμίσου Άρις

Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva, εδώ.
Εγγραφή για το κάμπινγκ, εδώ.
 

 

Εικόνα
festival_dromou_kalamatas_riverside_2022_inexarchiagr

 

//

 

Εβδομάδα Παραστάσεων και Σεμιναρίων Τσίρκου

Στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, η διοργάνωση του φεστιβάλ μαζί με την Skycrew Circus Arts, διοργανώνουν την Εβδομάδα Παραστάσεων και Σεμιναρίων Τσίρκου (ΕΠΣΤ) που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 30 Ιουλίου.

 Η ΕΠΣΤ αποτελεί μία νέα προσπάθεια προώθησης, ανάπτυξης και ανάδειξης του παραδοσιακού και σύγχρονου τσίρκου στη χώρα μας. Το πρόγραμμα της ΕΠΣΤ διαμορφώθηκε με παραστάσεις σκηνής και δρόμου από καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, καθώς και σεμινάρια που απευθύνονται τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και σε άλλους καλλιτέχνες του είδους. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην είσοδο και πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις τοποθεσίες βρίσκετε, εδώ.

*Οι παραστάσεις δεν περιέχουν οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης ζώων. Η διοργάνωση καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες καταδικάζουν απερίφραστα τέτοιες πρακτικές.

 

//

 

Το fb κάλεσμα στο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας!

 

Εικόνα
poster_festival_dromou_kalamatas_2022_inexarchiagr

 

 

 

 

Εικόνα

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter