Παρασκευή βράδυ και προβολή στη Ριβιέρα από το Midnight Express - Απόδραση από τη Νέα Υόρκη (1981) του Τζον Κάρπεντερ

Η κινηματογραφική λέσχη Midnight Express παρουσιάζει το αριστούργημα του Τζον Κάρπεντερ σε ολοκαίνουργια αποκατεστημένη κόπια 2K.

Το Midnight Express, φέρνει τη δυνατή αμερικανική περιπέτεια φαντασίας του Τζον Κάρπεντερ, Απόδραση από τη Νέα Υόρκη (Escape from New York). Ο μεγάλος δημιουργός ταινιών τρόμου, το 1981, υπογράφει μία ταινία καταδίωξης με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Στο κέντρο της ιστορίας τοποθετεί έναν παραστρατημένο ήρωα πολέμου που προσπαθεί να εξιλεωθεί. Την προβολή προλογίζει ο Κώστας Χανδρινός.

//Διαβάστε ακόμη: Άκης Καπράνος - Midnight Express: “Ο προτζέκτορας δε θα κάνει ποτέ το σπίτι σου σινεμά!”

 
Το τρέιλερ

Σύνοψη:
1988. Η Νέα Υόρκη έχει μετατραπεί σε μια τεράστια φυλακή, όπου οι εγκληματίες αφήνονται να επιβιώσουν με όποιο τρόπο μπορούν.

1997. ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά από μια αεροπειρατεία στο αεροσκάφος Air Force One, καταλήγει αιχμάλωτος στην Νέα Υόρκη. Στον Snake Plissken (Kurt Russell), έναν νεοεισαχθέντα κατάδικο, προσφέρεται αμνηστία με την προϋπόθεση να τον σώσει εντός 24ώρου. 
 

Συντελεστές:
Σενάριο: Τζον Κάρπεντερ, Νικ Κασλ

Σκηνοθεσία: Τζον Κάρπεντερ 
Παίζουν: Κερτ Ράσελ, Λι Βαν Κλιφ, Ντόναλντ Πλέζανς, Έρνεστ Μποργκνάιν, Άιζακ Χέιζ, Χάρι Ντιν Στάντον και Τομ Άτκινς
 

 

Εικόνα
midnight_express_escape_from_new_york_riviera_inexarchiagr

 

Μεταμεσονύκτιες προβολές της κινηματογραφικής λέσχης "Midnight Express"

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα
Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 21 0384 4827

Πότε 
Παρασκευή 8 Ιουλίου, 2022
Στις 23.00

Ταινία
Απόδραση από τη Νέα Υόρκη / Escape from New York (1981)

Εισιτήρια
6 ευρώ

 
//

Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε." 

Για να μάθετε ακόμη περισσότερα ακολουθήστε το γκρουπ στο fb.

 

Εικόνα

 

 

 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter