Τρολάρισμα ήταν το άνοιγμα του Νέου Τηνιακού – καλόγουστο ή κακόγουστο, σίγουρα όμως πετυχημένο

Όλοι αναρωτιόνταν αν κάποιος θα το συνεχίσει. Έτσι μερικοί πονηρούληδες έκαναν ένα fb event, που μάζεψε 3 χιλιάδες κόσμο, με ανακοίνωση ότι έρχεται το Νεο Τηνιακό, σε μορφή συνεταιριστικού καφενείου. Ένα fake νέο που έκανε το γύρο του ελληνικού ίντερνετ.

Λίγες ημέρες μετά την βραδιά για την τελευταία ημέρα του Τηνιακού ανακοινώθηκε ότι σύντομα έρχεται το Νέο Τηνιακό, με τη μορφή Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) To fb event είχε στηθεί καλά με μια μικρή ομάδα να ποστάρει πραγματάκια για νέες ποικιλίες, νέες συνεργασίες και τα λοιπά. Μέσω του event είχε γίνει γνωστό ότι και καλά θα περάσει ο Χαρούλης να ευχηθεί και να τραγουδήσει και το μαγαζί θα είχε αρκετές αλλαγές όπως σόμπες παρέα με τα τραπεζάκια και τα πορτοκαλί καρεκλάκια.
 

Είχε αναρτηθεί και μια λιτή και αρκετά φιλική ανακοινωση:

"Όπως πιθανότατα γνωρίζετε απο χτες μια παρέα νεαρών ανέλαβε να ενοικιάσει τον χώρο του Τηνιακού μετά το κλείσιμο του και με μια ανακάινιση που θεωρούμε απαραίτητη αλλά με ίδιο στυλ και αναβαθμισμένα μενού μεζέδων αλλά και νέες ποικιλίες μπύρας και να το λειτουργήσουν ως συνεργατικό καφενείο-μπαρ. Θα χαρούμε να σας δούμε στο άνοιγμα μας."


Έτσι χιλιάδες κόσμος πάτησε ότι ενδιαφέρεται ή θα παρευρεθεί στο νέο άνοιγμα. Για την ακρίβεια 2000 ενδιαφερόμενοι και 1000 περίπου που δήλωσαν ότι θα παρευρεθούν. Βοήθησε σε αυτό φυσικά το ποστάρισμα του «ανοίγματος» από αρκετές μεγάλες και μικρότερες σελίδες αλλά και μια -δήθεν- ανακοίνωση από την Ένωση Τηνίων ότι πέντε συντοπίτες αναλαμβάνουν το μαγαζί σε μορφή συνεταιριστικής επιχείρησης. 

Σήμερα όμως είδαμε την αλλαγή στην περιγραφή της εκδήλωσης και καθώς και την αλλαγή του τίτλου που έγινε σε «Θέλατε Νέο Τηνιακό έ;;; Ναααααα». Φυσικά τα "interested-going" στο fake ιντερνετικό κάλεσμα έχουν αρχίσει και πέφτουν. 

Εικόνα
τρολς


Εικόνα
τρολς παντου

 
 

Δεν λέω, γελάσαμε αλλά εντάξει δεν θα υπήρχε και κάποιος λόγος να μην το πιστέψει κάποιος (αν και φαινόταν ύποπτο, άκου μύδια σαγανάκι που πήγε το λαστιχένιο τυράκι). Πόσο και γιατί να το ψάξει κανείς περισσότερο, ένα μαγαζί άνοιγε απλά.

Δεν ξέρουμε αν είναι καλόγουστο ή κακόγουστο το τρολάρισμα, αλλά φυσικά ήταν πετυχημένο και τα σχόλια τώρα δίνουν και παίρνουν! 
 

Εικόνα
τρολς παντου

 

Εικόνα
τρολς παντου


Εικόνα
τρολς παντου

 

Εικόνα
τρολς παντου

 
 
Όλα τα παραπάνω από εδώ
 

Εικόνα
Beatniks Road Bar στα Εξάρχεια: Αυθεντικό, ορθάδικο και ροκενρολ.

  
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter