Το Τηνιακό – Η τελευταία Νύχτα.

Μια ακόμη νύχτα που αρχικά δεν θα βρεις τραπέζι στο Τηνιακό, αλλά κάπως θα βρεθεί μια λύση! Δυστυχώς θα είναι η τελευταία αφού το Τηνιακό κλείνει μετά από 80 χρόνια ιστορίας.

Ενημερωθήκαμε μέσω του fb event για την τελευταία νύχτα του Τηνιακού.
To event έχει ήδη μαζέψει χιλιάδες που δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται ή δηλώνουν ότι θα παρεβρεθούν, με δεκάδες ευφάνταστα σχόλια, νοσταλγικά και χιουμοριστικά, κάτι που δείχνει τις πολλές ανείπωτες ιστορίες και νύχτες που έχουν γίνει στο αγαπημένο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Ιστορίες που κάποιες από αυτές θυμόμαστε καλά και άλλες θολά αφού το Τηνιακό ήταν το μαγαζί που οι μπύρες πήγαιναν και έρχονταν, ένα απλό καφενείο που είχε ο κόσμος σαν δικό του με γενιές και γενιές στα τραπεζάκια του από φοιτητές και μόνιμους θαμώνες.

Όπως αναφέρουν στην περιγραφή:

«Μετά από περίπου 80 χρόνια ιστορίας, το μαγαζί που κανείς, ποτέ δεν περίμενε ότι θα αλλάξει έστω και στο ελάχιστο, θα ανοίξει για τελευταία φορά. Το event αυτό εξυπηρετεί το σκοπό του να γίνει ένα θεαματικό κλείσιμο, όπως αρμόζει σε αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο, και για πολλούς σημείο αναφοράς, χώρο. #JeSuisΤηνιακό»


Μερικά από τα σχόλια!

Εικόνα
Τηνιακό

Εικόνα
Η ποικιλία

Εικόνα
Η ποικιλία


Εικόνα
Τηνιακό


Εικόνα
Τηνιακό

 

Εικόνα
Τηνιακό

 
 
//

Γειά σου Τηνιακό!
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 114, σύνορα Εξάρχεια.
Η τελευταία νύχτα 11 Δεκεμβρίου 2016.


 

Εικόνα
Beatniks Road Bar στα Εξάρχεια: Αυθεντικό, ορθάδικο και ροκενρολ.



Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 



 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter