Στην πλατεία Εξαρχείων με τα "Αδέσποτα Εξάρχεια" για το εορταστικό φιλοζωικό μπαζάρ

Το καθιερωμένο πασχαλινό μπαζάρ της φιλοζωικής "Αδέσποτα Εξάρχεια" έρχεται στην πλατεία Εξαρχείων με φαγητά και γλυκά βίγκαν αλλά και πολλά χειροποίητα αντικείμενα, βιβλία και είδη δώρων.

 
Η φιλοζωική ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" μας καλεί στο πασχαλινό μπαζάρ της, όπου θα βρούμε πάγκους γεμάτους με 
λαχταριστά vegan φαγητά και γλυκά, βιβλία, χειροποίητες λαμπάδες, κούπες, μαξιλάρια, μπλούζες, τσάντες, κονκάρδες, κοσμήματα, μάσκες, διακοσμητικά είδη για το σπίτι, παιχνίδια και πολλά άλλα για να στηρίξουμε με τις αγορές μας τους εμβολιασμούς, την αποπαρασίτωση και στείρωση των αδέσποτων.

Στο μπαζάρ ανάμεσα στις χειροποίητες δημιουργίες, τα βιβλία, τις κούπες και τις λαμπάδες, θα βρούμε τα παιδικά αγγλικά βιβλία του Educademy Bookstore, βραχιολάκια με όνυχα, jade, μαγνήτες, κεραμικές και γυάλινες χάντρες, αλλά και το βιβλίο "Η Νέρα, η τύχη και μια ζωή σαν παραμύθι" που έγραψε η Μαρία Πανάγια. 

//Διαβάστε ακόμη: Αδέσποτα Εξάρχεια – μία ομάδα για την περίθαλψη και υιοθεσία αδέσποτων ζώων

Εικόνα
easter_bazaar_adespota_exarchia_plateia__inexarchiagr

Τα Αδέσποτα Εξάρχεια

Μία πρωτοβουλία συνένωσης και οργάνωσης των πολλών φιλόζωων ατόμων που ζουν ή/και συχνάζουν στα Εξάρχεια. Σκοπός τους  είναι να προστατέψουν τα αδέσποτα ζώα της περιοχής και να δημιουργήσουν ένα σύνολο ατόμων που να λειτουργεί άμεσα και αποτελεσματικά για τον εμβολιασμό, τη στείρωση, την αποπαρασίτωση των αδέσποτων.


//


Ίνφο

Που
Πλατεία Εξαρχείων

Πότε
Σάββατο 24 Απριλίου, 2021
Ώρα: 11.00-16.00

//

Το fb κάλεσμα στο πασχαλινό μπαζάρ.

Εικόνα
easter_bazaar_adespota_exarchia_plateia_poster_inexarchiagr


Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter