Γιορτινό φιλοζωικό μπαζάρ στην πλατεία Εξαρχείων από την πρωτοβουλία "Αδέσποτα Εξάρχεια"

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, στήνει πάγκους με φαγητά και γλυκά βίγκαν, πολλά χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, γούρια, είδη δώρων αλλά και κούπες ή τσάντες με σλόγκαν της ομάδας.

Η φιλοζωική ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" μας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ. Οι πάγκοι στην πλατεία Εξαρχείων στήνονται και γεμίζουν με πεντανόστιμα vegan φαγητά και γλυκά, με ημερολόγια, γούρια, κάλτσες, τσάντες, φούτερ, κούπες, κονκάρδες, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα πολλά από τα οποία είναι χειροποίητα.

Στόχος του μπαζάρ είναι να βοηθήσει την ομάδα να στηρίξει με τις αγορές μας τους εμβολιασμούς, την αποπαρασίτωση και στείρωση των αδέσποτων.
 

Εικόνα
Adespota Exarchia Cats

 

Τα Αδέσποτα Εξάρχεια

Πρόκειται για μια ομάδα κατοίκων ευαισθητοποιημένων στα ζητήματα της μεταχείρισης ζώων. Είναι αυτοοργανωμένη φιλοζωική ομάδα, επομένως και αυτοτροφοδοτούμενη, που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας και επικεντρώνεται στη στείρωση και την ιατρική περίθαλψη όσων περισσότερων αδέσποτων ζώων είναι εφικτό. Μετράει εκατοντάδες υιοθεσίες, στειρώσεις και νοσηλειες. Στο γκρουπάκι τους στο facebook θα βρείτε τα σχετικά ποστ με ζωάκια που βρέθηκαν και ψάχνουν σπίτι στην περιοχή μας, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο παρατημένο/κακοποιημένο ζωάκι ή θέλετε να ανεβάσετε εσείς κάποια σχετική δημοσίευση. Μία αξιόλογη πρωτοβουλία, αφού τα αδέσποτα έχουν αυξηθεί για διάφορους λόγους.  
 

Πως μπορείτε να στηρίξετε τα Αδέσποτα Εξάρχεια:

Αν βρίσκεστε μακριά, αλλά θέλετε να στηρίξετε, επικοινωνήστε στη σελίδα της ομάδας.Υπάρχουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης και πράγματα της ομάδας στα εξής σημεία:

- Pet corner Τοσίτσα 5
- Εfi's pet shop Καλλιδρομίου 24
- Healthy pets (κτηνιατρικά φάρμακα) Αλεξάνδρας 79
- Execute fashion Ζωοδόχου Πηγής 29
- Το μαγαζάκι των Εξαρχείων Τσαμαδού 27 

 
Παράλληλα με το φιλοζωικό παζάρι, στα Εξάρχεια, Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου:

Σάββατο: AntiMundial τουρνουά στο γηπεδάκι του Λόφου Στρέφη, με την Ανοιχτή Συνέλευση Λόφου Στρέφη και τη συλλογική κουζίνα Mano Aperta.

Κυριακή: 
- Μικροί και μεγάλοι φυτεύουμε λαχανικά, στολίζουμε στο πάρκο Ναυαρίνου και μαζεύουμε ελιές, στις 11.00 το πρωί 
- η Λαϊκή της Πλατείας Εξαρχείων στήνει ξανά και ξανά τους πάγκους της όπισθεν των λαμαρινών της Πλατείας Εξαρχείων, 11.00 – 17.00
- Παζάρι από τη φιλοζωική ομάδα αδέσποτα Εξάρχεια, 11.00 – 16.00 

Και φυσικά παζάρια από ντόπια, από μαγαζιά της γειτονιάς, όπως μουσικά βιβλία και όργανα στο FagottoBooks, παζάρι κόμικς στην Σπίρα και ένα σωρό ακόμη. Γειτονιά!

 

Εικόνα
Ημερολόγιο Αδέσποτα Εξάρχεια

*Στο φιλοζωικό παζάρι θα βρείτε και το νέο και καλοσχεδιασμένο ημερολόγιο της ομάδας αδέσποτα Εξάρχεια, σχεδιασμένο από την Shanti Thomaidi

 

Information

Παζάρι στην Πλατεία Εξαρχείων
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 2022
από τις 11.00 μέχρι τις 16.00

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter