Γράφουν

Αδέσποτα Εξάρχεια – μία ομάδα για την περίθαλψη και υιοθεσία αδέσποτων ζώων

Μια πρωτοβουλία των κατοίκων της γειτονιάς για την φροντίδα αδέσποτων ζώων.

Μια νεοσύστατη ομάδα της γειτονιάς αναλαμβάνει δράση! Ονομάζονται «Αδέσποτα Εξάρχεια» και δραστηριοποιούνται με σκοπό να βοηθήσουν στη διάσωση παραμελημένων ή/και κακοποιημένων ζώων, τη στείρωση και υιοθεσία αδέσποτων γατιών και σκυλιών. Πρόκειται για μια ομάδα κατοίκων ευαισθητοποιημένων στα ζητήματα της μεταχείρισης ζώων, που λειτουργεί από το Σεπτέμβρη. Στο γκρουπάκι τους στο facebook θα βρείτε τα σχετικά ποστ με ζωάκια που βρέθηκαν και ψάχνουν σπίτι στην περιοχή μας, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο παρατημένο/κακοποιημένο ζωάκι ή θέλετε να ανεβάσετε εσείς κάποια σχετική δημοσίευση. Μία αξιόλογη πρωτοβουλία, αφού τα αδέσποτα έχουν αυξηθεί για διάφορους λόγους. 

Σύντομα θα διοργανώσουν και Φιλοζωικό Bazaar, στην πλατεία Εξαρχείων, για τους αδέσποτους φίλους μας! Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για Φιλοζωική Ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια". 

Μάθετε περισσότερα στην σελίδα τους στo fb "Αδέσποτα Εξάρχεια

//

Φθινοπωρινό φιλοζωικό παζάρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 10.30 - 15.30 στην Πλατεία Εξαρχείων! 

Εικόνα
Αδεσποτάκια που ψάχνουν σπίτι

Η Πόπη και ο Πίσσας / εξαρχειωτόπουλα αναζητούσαν σπίτι - επισκεφθείτε τα Αδέσποτα Εξάρχεια για πληροφορίες 
 

Εικόνα
Αδεσποτάκια που ψάχνουν σπίτι

 Ο Ζήσιμος / γατί που αναζητούσε σπίτι - επισκεφθείτε τα Αδέσποτα Εξάρχεια για πληροφορίες


* Σας χαιρετάμε με ινεξαρχειώτικα πατούσια, εδώ, καθώς γράφουμε τη δημοσίευση, σιγά μη χάναμε! Αν υπάρχει η δυνατότητα και η θέληση, μόνο καλό μπορεί να κάνει μία υιοθεσία, όπως και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Σε όλους//

Εικόνα
ινεξαρχειωτόγατα

 
 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η αυτοοργανωμένη μουσική ομάδα Punk Against Capitalism μας καλεί στο Κηπάκι Τσαμαδού στο Στέκι Μεταναστ(ρι)ών για μία acoustic punk συναυλία με τη συμμετοχή τεσσάρων εγχώριων σχημάτων.

local

Η ανερχόμενη καλλιτεχνική κοινότητα του Insistrum παρουσιάζει το νέο της επιμελητικό πρότζεκτ στον νέο, χρωματιστό χώρο σύγχρονης τέχνης του Peru Athens, από 8 έως 18 Μαρτίου.

local

H ανοιχτή συνέλευση "Όχι μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων" μας καλεί στην πλατεία για μία ολόκληρη ημέρα με δραστηριότητες, παιχνίδια, φαγητό, μουσική, συνελεύσεις και εγχειρήματα της πόλης.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter