Δώσε ζωή στο παλιό σου ρούχο, στήριξε την ανταλλαγή! Ανταλλακτικό παζάρι στη Βαλτετσίου.

Ένα ανταλλακτικό παζάρι αφιερωμένο στη βιωσιμότητα και την κοινότητα, έρχεται στα μέσα Φλεβάρη στην οδό Βαλτετσίου.

 

Το Swap Bazaar - Party στα Εξάρχεια, στοχεύει στην επαναχρησιμοποίηση ρούχων, βιβλίων, μικροαντικειμένων που έχουμε βαρεθεί και κρύβονται στην ντουλάπα μας. Με σύνθημα, "Δώσε ζωή στο παλιό σου ρούχο, στήριξε την ανταλλαγή!", μας καλούν στη γιορτή, για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε ρούχα και να ακούσουμε ωραία μουσική.

 

Το κάλεσμα στο παζάρι:
"Λένε πως αν έχεις να φορέσεις ένα ρούχο πάνω από 2 χρόνια δεν πρόκειται να το ξαναφορέσεις! Σε μια προσπάθεια να δώσουμε ζωή στα ρούχα που κάθονται στην ντουλάπα μας, σας προσκαλούμε στο -καθιερωμένο πλέον- Swap Bazaar - Party, αφιερωμένο στη βιωσιμότητα & στην κοινότητα".

 

Εικόνα
Swap Bazaar Party Inter Alia 2024

 

 

Μπορούμε να φέρουμε ρούχα, βιβλία, κοσμήματα, μικροαντικείμενα, που δεν χρειαζόμαστε πια και να τα ανταλλάξουμε με κάτι που θα ανανεώσει την ντουλάπα μας, συμβάλλοντας στην μείωση των ρύπων και την προστασία του πλανήτη.

- Ό,τι φέρουμε πρέπει να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση.
- Μπορούμε να φέρουμε μέχρι έξι αντικείμενα.
- Μπορούμε να πάρουμε κάτι χωρίς να αφήσουμε.

 

Μπορούμε να πάμε στο πάρτυ απλά για την ατμόσφαιρα και την μουσική καθώς η εκδήλωση στοχεύει στην ενίσχυση της κοινότητας και του μοιράσματος εμπειριών και όχι ρούχων, αλλά, ποιος ξέρει, μπορεί να βρούμε το αντικείμενο εκείνο που θα γίνει το αγαπημένο μας.

 

 

Η Inter Alia
Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προωθεί και υποστηρίζει την κοινωνική και πολιτική δράση συνδράμοντας στη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής κοινωνίας πολιτών συμπεριληπτικής και συμμετοχικής. Οραματίζεται ένα μέλλον όπου οι πολίτες θα βρίσκονται στη θέση του οδηγού, χαράσσοντας τις εξελίξεις.

Εικόνα
Swap Bazaar Party Inter Alia

Το fb κάλεσμα στο μπαζάρ

 

Information

Που
Βαλτετσίου 50-52, Εξάρχεια
2ος όροφος

Πότε
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, 2024
Μετά τις 18:00

Είσοδος ελέυθερη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter