Ο Manu Chao τραγουδά για ελευθερία και αυτοδιαχείριση στο κέντρο της Αθήνας [PHOTOS & VIDEO]

Ο Μάνου Τσάο μεσημέρι στην Σταδίου, στο κέντρο αγώνα της ΒΙΟΜΕ και του Καραβανιού Αλληλεγγύης, μπροστά στο υπουργείο εργασίας.

photos/video: George Fiorakis

O Manu Chao επισκέφτηκε το Κέντρο Αγώνα του Καραβανιού Αγώνα και Αλληλεγγύης, μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας. Εκεί που οι εργαζόμενοι της Βιομε απαιτούν τη νομιμοποίηση της λειτουργίας του κατειλημμένου και αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου. Ήρθε μόνος περπαντώντας, άνετος με το γιουκαλίλι του, φιλικότατος με όλους, φόρεσε ένα μπλουζάκι ΒΙΟΜΕ και ξεκίνησε το τραγούδι!  

 

Δείτε το Βίντεο!  

Ενημερώθηκε για τον αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου και τραγούδησε με τους λίγους τυχερούς που βρίσκoνταν εκείνη τη στιγμή στον αγώνα, στην Σταδίου.

Σχετικά με τον αγώνα της ΒΙΟΜΕ να ενημερώσουμε

Το κέντρο αγώνα πλέον είναι στο υπουργείο εργασίας, Σταδίου 29, που λειτουργεί με ανοιχτή συνέλευση κάθε μέρα στις 18.00. Αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 10 το πρωί έχει συγκέντρωση, το απόγευμα έχει συζήτηση για το κίνημα της Γαλλίας και επίσης όπως ενημερωθήκαμε θα περάσει ο Μικέλ Λεβύ να δείξει την υποστήριξη στους εργαζομένους της Βιομε και του Καραβανιού. Επίσης το βράδυ της Δευτέρας θα έχει ζωντανή μουσική για μια βραδιά οικονομικής ενίσχυσης και αλληλεγγύης.

Στηρίζουμε. 
 

Εικόνα
Manu Chao

 

Εικόνα
Manu Chao

 

Εικόνα
Manu Chao


-----------

Δείτε ακόμη:  
Συζήτηση σε τρία δισκάδικα στα Εξάρχεια για τον Bowie, την εμπορικότητα και την αυθεντικότητα

-----------   

Εικόνα
Manu Chao

 

Εικόνα
Manu Chao

 

Εικόνα
Manu Chao

 

Εικόνα
Manu Chao


 
Εν τω μεταξύ πριν λίγες ημέρες έξω από το Υπουργείο Εργασίας έκαναν επίσκεψη και τα Ματ:



 

Εικόνα
Beatniks Road Bar στα Εξάρχεια: Αυθεντικό, ορθάδικο και ροκενρολ.


 
Photos/video: George Fiorakis

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter