Η ταινία Commando (1985) σε Βοξ και Ριβιέρα // Μεταμεσονύκτια προβολή

Η 80's ταινία Commando του Μαρκ Λέστερ σε διπλή θερινή εξαρχειώτικη προβολή, από την κινηματογραφική λέσχη Midnight Express.

Κεντρική photo: από την επίσημη φωτογράφο του Midnight Express, Jominatrix - Jane Fotou

Η αμερικανική ταινία δράσης Κομάντο (Commando), του 1985, σε σκηνοθεσία Μαρκ Λ. Λέστερ, με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, προβάλλεται μεσάνυχτα Σαββάτου, από το Midnight Express, στους κινηματογράφους των Εξαρχείων, Βοξ και Ριβιέρα.

Η 7η πιο επιτυχημένη R-rated ταινία για το 1985, χαρακτηριστικό δείγμα κινηματογράφου δράσης των 80's, υπήρξε υποψήφια για βραβείο Saturn Καλύτερων Ειδικών Εφέ, αλλά έχασε το βραβείο από το "Επιστροφή στο Μέλλον".

Ο Σπύρος Δερβενιώτης θα παρουσιάσει το φιλμ στην προβολή που διοργανώνει το Midnight Express σε συνεργασία με την αμερικάνικη FOX, σε αποκατεστημένη κόπια. 

Σημείωμα από τη σελίδα της λέσχης:

"...Ένα οργιώδες b-movie σκηνοθετημένο με τρομερό ρυθμό από τον Μαρκ Λέστερ, περισσότερο γνωστό από το cult "Class of '84". Είναι ένα αληθινό μνημείο του σινεμά δράσης των 80's, τίγκα στο machismo και την ανδρεναλίνη, που φυσικά έσπασε ταμεία στην εποχή του και γνώρισε μετά μια δεύτερη καριέρα στην αγορά του VHS που γνώριζε τότε μεγάλες πιένες".

Τρέιλερ


Σύνοψη:
Ο Τζον Μάτριξ, πρώην αρχηγός μιας ελίτ ειδικών πρακτόρων που έχει πλέον αποσυρθεί, επιστρέφει στη δράση όταν μια ομάδα εγκληματιών, με στόχο την εκδίκηση, απαγάγουν την κόρη του. Για να τη βρει, έρχεται αντιμέτωπος με δολοφόνους, πρώην συνεργάτες και έναν ιδιωτικό στρατό. Με τη βοήθεια φίλων, ο Μάτριξ προσπαθεί, μέσα σε λίγες ώρες, να βρει την κόρη του πριν την σκοτώσουν.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Μαρκ Λ. Λέστερ
Παραγωγή: Τζόελ Σίλβερ
Σενάριο: τίβεν Ε. ντε Σόουζα
Ιστορία: Στίβεν Ε. ντε Σόουζα, Τζεφ Λεμπ, Μάθιου Βάισμαν
Πρωταγωνιστές: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Ρέι Ντον Τσονγκ, Αλίσα Μιλάνο

Εικόνα
midnight_express_screening_commando_inexarchia

//

Μεταμεσονύκτιες προβολές της κινηματογραφικής λέσχης "Midnight Express"

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα
Βαλτετσίου 46, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0384 4827

Κινηματογράφος Βοξ
Θεμιστοκλέους 82, Αθήνα 
Τηλέφωνο: 21 0381 0727

Πότε 
20 Ιουνίου, 2020
Σάββατο προς Κυριακή, 00.30 

Ταινία
Commando (1985)

Εισιτήρια
5 ευρώ

//


Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε."

*Για να μάθετε ακόμη περισσότερα ακολουθήστε το γκρουπ στο fb.

Εικόνα
midnight_express_screening_commando_inexarchiagr

Εικόνα

Ακολουθήστε το inExarchia το facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter