Γκούνις: Το κυνήγι της μεγάλης περιπέτειας (1985) - H 60η προβολή της Λέσχης Midnight Express

Δύο χρόνια από την πρώτη προβολή του Midnight Express, η λέσχη επιλέγει για την πρώτη προβολή της νέας χρονιάς, την ταινία "Γκούνις" σαν αφορμή για γιορτή.

Η εμβληματική 80's ταινία The Goonies, σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντόνερ, σενάριο του Κρις Κολόμπους και παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, μια από τις γνωστές περιπέτειες του αμερικάνικου κινηματογράφου, είναι η επιλογή της κινηματογραφικής λέσχης Midnight Express για τα μεσάνυχτα του πρώτου Σαββάτου της χρονιάς. Όπως πάντα το ραντεβού είναι στην Ααβόρα.

Σύνοψη:
Δύο αδέλφια, ο Μίκι και ο Μπραντ, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους όταν μία κατασκευαστική εταιρία αποφασίζει να αγοράσει την περιοχή και να την αξιοποιήσει προς όφελός της. Τα αδέρφια με την παρέα τους, ανακαλύπτουν έναν παλιό χάρτη στην σοφίτα, ο οποίος δείχνει τον δρόμο για τον χαμένο θησαυρό του πειρατή Μονόφθαλμου Γουίλι. 


Τρέιλερ



Συντελεστές:
Συγγραφείς: Κρις Κολούμπους, Στίβεν Σπίλμπεργκ
Σκηνοθέτες: Ρίτσαρντ Ντόνερ
Ηθοποιοί: Κέρι Γκριν, Κόρεϊ Φέλντμαν, Μάρθα Πλίμπτον, Σην Άστιν, Τζον Ματούζακ, Τζος Μπρόλιν

Φαν Φακτ
Μετά το τέλος των γυρισμάτων, το πλοίο, το πειρατικό του μονόφθαλμου Willy καταστράφηκε γιατί δε βρέθηκε κανένας να το θέλει.

//
 

Ινφο

Που
Κινηματογράφος Ααβόρα
Ιπποκράτους 180, Αθήνα
Τηλ:21064623271

Πότε
Σάββατο 4 Ιανουαρίου, 2020
00:30 μετά τα μεσάνυχτα

Εισιτήρια
5 ευρώ 

//

Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε."

*Βρείτε εδώ το fb κάλεσμα στην προβολή

Εικόνα
thegoonies_aavora_midnight_express_poster_inexarchiagr



Εικόνα

Ακολουθήστε το inExarchia το facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Newsletter