Εκδήλωση ενημέρωσης και καλλιτεχνικά δρώμενα στο στέκι της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων / Justice for ZAK-ZACKIE

Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Εξαρχείων διοργανώνει εκδήλωση και καλλιτεχνικά δρώμενα για την τόσο αναγκαία δημοσιότητα και ενημέρωση για τη δίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Ζακ.

*κεντρική φωτογραφία: σκίτσο του Παναγιώτη Μητσομπόνου, στιγμιότυπο της 10ης δικάσιμου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Βλέπουμε τα χέρια τους"

Εκδήλωση ενημέρωσης και καλλιτεχνικά δρώμενα για την ορατότητα της δίκης για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, οργανώνει η Πρωτοβουλία Κατοίκων Εξαρχείων στο στέκι της.

Το κάλεσμα:

Η δίκη των δολοφόνων του Ζακ Κωστόπουλου πλησιάζει προς το τέλος της. Αμετανόητοι οι δολοφόνοι της Ζάκι συνεχίζουν να κανιβαλίζουν πάνω στο νεκρό της σώμα. Δε μας τρομάζουν, μας εξοργίζουν!

Η κοινωνία οφείλει να πάρει θέση απέναντι στον κανιβαλισμό, στη βία της εξουσίας, στην απάθεια των περαστικών, στη μετατροπή του θύματος σε θύτη. Να φωνάξει δυνατά πως κανένα σώμα δεν περισσεύει, οι ζωές μας μετρούν και είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε Δικαιοσύνη για τη Ζάκι.

Στα πλαίσια της καμπάνιας ενημέρωσης και κινητοποίησης που ξεκινήσαμε στο πλευρό των συλλογικοτήτων Justice For Zak/Zackie, For Zackie - δεν υπάρχει Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη και του ZackieOh Justice Watch

Στη συζήτηση συμμετέχουν:
- η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ, Άννυ Παπαρούσου,
- η δικηγόρο και μέλος του παρατηρητηρίου της δίκης ZackieOh Justice Watch, Δάφνη Καραγιάννη
- και το μέλος της πρωτοβουλίας Justice4ZakZackie, Ζωή Κόκαλου. 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τραγούδια η Χορωδία Εξαρχείων, οι Οιστρογόνες και μέλη της Ανοιχτής Ορχήστρας.

 



Θα ακολουθήσει stand up comedy show με την συμμετοχή των: 
Γιώργος Αλεβίζος, Κωνσταντίνα Δαούτη, Κωνσταντίνος Capitano Μπιτσάκος, Οδεττη Κουγέα, Μαρία Κουφομανώλη, Κώστας Κρύος, Άγγελος Κυριακίδης, Έμιλυ Ντάνου

Παράλληλη προβολή των σκίτσων που έχουν δημιουργηθεί από την Πρωτοβουλία "Βλέπουμε με τα χέρια τους" και τους/τις: John Antono, Kanellos Cob, Panagiotis Mitsobonos, Chrispy Shift, 
Alexia Othonaiou

 

Εικόνα

σκίτσα της Αλεξίας Οθωναίου με στιγμιότυπα της 13ης δικάσιμου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Βλέπουμε τα χέρια τους"

Εικόνα

σκίτσο της Chrispy Shift με στιγμιότυπo της 11ης δικάσιμου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Βλέπουμε τα χέρια τους" 

//


Ίνφο

Που
Στέκι Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων
Καλλιδρομίου 50, Εξάρχεια

Πότε
Παρασκευή 1 Απριλίου 2022,
Στις 20:00 

//

Το fb κάλεσμα στη συζήτηση και η σελίδα του Παρατηρητηρίου.

Εικόνα


Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter