Το Κυνήγι της Μάγισσας: Η ταινία του Cinedoc Kids για τον Μάρτιο

Την ταινία μυθοπλασίας "Το Κυνήγι της Μάγισσας", για παιδιά ηλικίας 9+ ετών, επιλέγει το Cinedoc Kids για τον μήνα Μάρτιο.

Η ταινία του σέρβου σκηνοθέτη Ράσκο Μιλίκοβιτς (Rasko Miljkovic) "Το Κυνήγι της Μάγισσας" (The Witch Hunters), που μας παρουσιάζει έναν μικρό υπερήρωα πολύ διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει στη μεγάλη οθόνη, προβάλλεται στον κινηματογράφο Δαναό, από το Φεστιβάλ παιδικού και νεανικού κινηματογράφου Cinedoc Kids.

Η πάθησή του κάνει την καθημερινή ζωή στο σχολείο και στο σπίτι να μοιάζει με δοκιμασία. Όμως η ζωηρή του φαντασία, τον βοηθά να ταξιδεύει σ’ έναν κόσμο όπου μπορεί να κάνει οτιδήποτε, να καταπολεμήσει το εγκλημα, την αδικία, ακόμα και να πετάξει.

Τρέιλερ

Rasko Miljkovic | 90' | 2018 | Σερβία

Υπόθεση:
Ο 10χρονος Γιόβαν είναι ντροπαλός και χωρίς πολλούς φίλους. Γεννήθηκε με μερική εγκεφαλική παράλυση και συχνά δραπετεύει από την δύσκολη καθημερινότητά του σε ένα μέρος της φαντασίας του όπου έχει τον ρόλο του υπερήρωα. Η ζωή του αλλάζει όταν η καινούργια του συμμαθήτρια του ζητάει να την βοηθήσει σε μια πολύ δύσκολη αποστολή: να ελευθερώσει τον πατέρα της από τα ξόρκια μια "μάγισσας".


*Προβολή Κυριακή 8 Μαρτίου, 16:00, Κινηματογράφος Δαναός, Λ. Κηφισίας 109 | Στα σέρβικα με ελληνικούς υποτίτλους. Τιμές εισιτηρίων: 6 ευρώ / 5 ευρώ παιδικό


*Το fb κάλεσμα στην προβολή

Εικόνα
the_witch_hunters_cinedoc__kids_inexarchiagr



ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Τheatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει την μουσική κωμωδία του ιδρυτή του Yoel Wulfhart, σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, προσφέροντας στο μενού γέλιο και τροφή για σκέψη.

think

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter