Διήμερο Παζάρι Βιβλίων και Κόμικς από το Smassing Culture στην Ιπποκράτους

Βιβλία και κόμικς για κάθε γούστο συγκέντρωσε το Smassing Culture, για το διήμερο παζάρι που συνοδεύεται από σχετικά με τη nerd κουλτούρα δρώμενα, στη λέσχη Αναιρέσεις.

Τίτλοι βιβλίων και κόμικς, ιδανικοί για δώρα στους δικούς μας ή και στον εαυτό μας, επιλεγμένοι προσεκτικα από το Smassing Culture και σε καλές τιμές, θα γεμίσουν τους πάγκους της Λέσχης Αναιρέσεις στο διήμερο παζάρι. 

Το S.C. διάβασε πολλά βιβλία και κόμικς, στη συνέχεια τα παρουσίασε στο σάιτ του και τώρα μας δίνει την ευκαιρία να τα συζητήσουμε και να τα αγοράσουμε σε προσιτές τιμές. 

Παράλληλα δρώμενα που διοργανώνει η Λέσχη Αναιρέσεις:
- Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου: Βραδιά επιτραπέζιων και D&D
- Σάββατο 28 Δεκεμβρίου: Παράσταση Stand-up comedy

Εικόνα
Smassing Culture Παζάρι



 

To Smassing Culture

"Ξεκίνησε σαν μια προσπάθεια ανθρώπων που αγαπούν την μαζική κουλτούρα και θέλουν να μιλήσουν για αυτή από μια διαφορετική, πιο κοινωνική γωνία. Βλέποντας να πληθαίνουν τριγύρω μας τα comic, οι ταινίες, οι σειρές, τα games και όλα τα άλλα πράγματα που μας έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει η μαζική κουλτούρα, αισθανθήκαμε πως συχνά δεν τα παίρνουμε αρκετά σοβαρά ή δεν τα αναλύουμε αρκετά βαθιά, χάνοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της αξίας τους. 

Γιατί το «είναι απλώς μια ταινία/κόμικ/σειρά» δεν μας κάλυψε ποτέ.

Η nerd κουλτούρα εδώ και δεκαετίες έχει ενηλικιωθεί. Μαζί της έχουμε μεγαλώσει κι εμείς και πλέον ξέρουμε ότι η μαζική κουλτούρα δεν είναι τα «μικυμάου» που ακούγαμε παλιά, αλλά κρύβει χιλιάδες διαφορετικές ιστορίες, οπτικές γωνίες, χαρακτήρες, κόσμους ολόκληρους, τους οποίους μπορούμε να γνωρίσουμε, να αγαπήσουμε, αλλά και να μισήσουμε." 

*Διαβάστε την συνέχεια στην σελίδα του Smassing Culture!

//

Extra Ινφο

Που
Λέσχη Αναιρέσεις
Ιπποκράτους 175Β, Αθήνα

Πότε
27 & 28 Δεκεμβρίου, 2019
16.00 - 22.00

**Η αφίσα του 2ημερου σε σχέδιο Κωνσταντίνου Κάτσου και γραφιστικά Bryan Mince, και εδώ το fb κάλεσμα

Εικόνα
smassingculture_anaireseis_bazaar_poster_inexarchiagr


Εικόνα


Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter