Ανοιξιάτικο φιλοζωικό παζάρι στην πλατεία & εκδήλωση στο κηπάκι της Τσαμαδού - Κυριακή 1 Απριλίου

Η φιλοζωική ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" διοργανώνει το τέταρτό της παζάρι, την Κυριακή 1η Απρίλη στην πλατεία Εξαρχείων, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Λίγο αργότερα, την ίδια ημέρα, στα δραστήρια και ανήσυχα Εξάρχεια, θα βρούμε τη Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων, στο κηπάκι της Τσαμαδού, σε μια εκδήλωση με συζήτηση, συλλογική κουζίνα και μουσικό γλέντι!

Η Φιλοζωική Ομάδα Αδέσποτα Εξάρχεια διοργανώνει μπαζάρ για να μπορέσουμε όλοι να συνδράμουμε την προσπάθεια τους να βοηθήσουν τα αδέσποτα και τα κακοποιημένα ζώα της περιοχής των Εξαρχείων.

Στο μπαζάρ θα πωλούνται διάφορα αντικείμενα και όλα τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τη στείρωση, περίθαλψη και σίτιση των μικρών αδέσποτων φίλων μας, γατιών και σκυλιών των Εξαρχείων.
 
Θα υπάρχουν επίσης λαμπάδες, κονκάρδες, μαγνητάκια, αυτοκόλλητα και πόστερ με την υπογραφή "Αδέσποτα Εξάρχεια"! 

Από το κάλεσμα

"Λίγες μέρες πριν από το Πάσχα δίνουμε το 4ο ραντεβού μας στην πλατεία για να δείξουμε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των αδέσποτων φίλων μας λίγο καλύτερη." 
 
*εδώ θα βρείτε το fb event  


Εικόνα
αδέσποτα εξάρχεια

 

Συλλογή αντικειμένων

Pet corner, Τοσίτσα 5 Εξάρχεια

Τρίτη 27.3, 18.00-20.00
Πέμπτη 29.3, 18.00-20.00
Παρασκευή 30.3, 18.00-20.00
 
Παζάρι στην πλατεία Εξαρχείων
1 Απριλίου, 10.30 - 15.30

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα Αδέσποτα Εξάρχεια στην σχετική δημοσίευση του inExarchia εδώ & για ενημερώσεις στο fb group της ομάδας: Αδέσποτα Εξάρχεια.

// 
 
Ενημερώνουμε επίσης ότι την ίδια ημέρα, στις 15.00 στο κηπάκι της Τσαμαδού στα Εξάρχεια, θα βρούμε τους ανθρώπους της Λαϊκής Συνέλευσης Εξαρχείων στην εκδήλωση "Δικαίωμα στην Απεξάρτηση".

"Χτίζουμε Κοινωνικούς δεσμούς με τα καλύτερα υλικά"

- Συλλογική κουζίνα R.O.A.D.S
- Παράσταση κούκλας μαριονέτας 
- Συζήτηση
- Μουσικό γλέντι με παραγωγούς από το Μεταδεύτερο 

Διοργάνωση:
Ομάδα Συλλογικών Δράσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το 18 Άνω, Ομάδα Αλληλεγγύης R.O.A.D.S., Σωματείο Υποστήριξης του Κοινωνικού και Επιστημονικού Έργου του 18Ά με τη στήριξη της Λαϊκής Συνέλευσης Εξαρχείων.


 

Εικόνα


Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter