The World in Our Eyes: Έκθεση Φωτογραφίας στο The Hub

Ωμή έκφραση, συμβολικές αφηγήσεις, πρωτότυπες αναπαραστάσεις του καθημερινού αλλά και ειλικρινές χιούμορ παρουσιάζονται στην έκθεση "The Worlds In Our Eyes", στο The Hub Events μέσα από τις φωτογραφίες των σπουδαστών της σχολής Όραμα.

*φώτο της Φιλιώς Σιδηροπούλου 

Σ’ έναν κόσμο που όλο και τρεκλίζει στην αβεβαιότητα, μια φωτογραφία γίνεται μια τολμηρή δήλωση:
Λέει «αυτή είναι η δική μου πραγματικότητα».

Με το θάρρος του νέου καλλιτέχνη, οι σπουδαστές της σχολής Φωτογραφικών Σπουδών Όραμα δημιούργησαν τα δικά τους, προσωπικά, φωτογραφικά σύμπαντα, που τώρα εκθέτουν στην ετήσια έκθεση της σχολής. Επιμελητές της έκθεσης ο Γιάννης Ριζομάρκος, η Ελένη Μουζακίτη και η Μυρτώ Παπαδοπούλου

Πίσω από κάθε εικόνα βρίσκεται μία διδακτική χρονιά με πρωτόγνωρες προκλήσεις αλλά και μοναδικές ευκαιρίες για επαναπροσδιορισμό, ενδοσκόπηση και βαθιά ατομική αποκάλυψη. Έτσι τώρα αυτές οι καλλιτεχνικές φωνές ενώνονται για να πουν «Για εμάς, ο κόσμος είναι αυτό που διαλέγεις να δεις».

Παράλληλα με την έκθεση του Βασικού Προγράμματος, η σχολή θα παρουσιάσει επιλεγμένες δουλειές των σπουδαστών στα ετήσια επαγγελματικά προγράμματα, Commercial & Advertising και Photojournalism & News Photography by SOOC.

Εικόνα
the_world_in_our_eyes_the_hub_events_inexarchiagr


//

Extra Ίνφο

Που
The HUB Events,
Αλκμήνης 5, Αθήνα

Πότε
Εγκαίνια: Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00
Διάρκεια έως Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου
Καθημερινά 18:00 - 22:00

Είσοδος ελεύθερη 


//

Περισσότερα στο fb κάλεσμα της έκθεσης

Εικόνα
the_world_in_our_eyes_the_hub_inexarchiagr


Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter