Το Πενθήμερον: Εγχώριος και διεθνής κινηματογράφος στο θέατρο Εμπρός

Το Πενθήμερον ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου, είναι άλλη μια κινηματογραφική έκδοση προβολών-φεστιβάλ από το δραστήριο Pugnant Film Series.

Ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου καθώς και φρέσκες παραγωγές του παγκόσμιου ανεξάρτητου κινηματογράφου έρχονται ξανά στο προσκήνιο από τον οργανισμό Pugnant Film Series που φιλοδοξεί να καταργήσει τις διαφορές στα είδη του κινηματογράφου, και να παρουσιάσει ενωτικά μια από τις πιο φρέσκιες εκδοχές του σινεμά που αγαπάει. Πολλές από τις προβολές στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Πενθήμερον" θα γίνουν με την παρουσία των δημιουργών.


Στο ελληνικό πρόγραμμα θα δούμε μεταξύ άλλων ταινίες σκηνοθετών όπως ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης, ο Μαθιός Γιαμαλάκης, ο Σταύρος Ψυλλάκης, ο Όμηρος Ευστρατιάδης κ.α.. Στο πρόγραμμα του παγκόσμιου κινηματογράφου θα προβληθεί το Ultra Purple του Bertrand Mandico.
 


Συνολικά τις πέντε μέρες του φεστιβάλ θα προβληθούν ταινίες μυθοπλασίας αλλά και ντοκιμαντέρ που μας έρχονται από σπουδαία φεστιβάλ (από τις Κάνες έως το Ρότερνταμ), σύγχρονες ταινίες μικρού μήκους, όπως επίσης και μία εγκατάσταση με video art τέχνη.



//

ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ ελληνικού & διεθνούς κινηματογράφου
από το Pugnant Film Series

Πότε
Κυριακή 10 Νοεμβρίου, 18.00-20.30
Δευτέρα 11 - Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, 20.30-23.00

Που
Θέατρο Εμπρός
Ρήγα Παλαμήδου 2

Είσοδος ελεύθερη

//

Αναλυτικές πληροφορίες στο fb κάλεσμα!

Εικόνα
pugnant_empros_penthimero_inexarchiagr

Εικόνα



 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter