Παζάρι ανεξάρτητων δισκογραφικών εγχειρημάτων από το Underground Union

Παζάρι βινυλίου ανεξάρτητων και αυτοοργανωμένων δισκογραφικών εγχειρημάτων στήνεται ξανά, στο στούντιο-προβάδικο της Underground Union Records.

Δίσκοι, κασέτες και μπλουζάκια μπαντών, στο παζάρι ανεξάρτητων και αυτοργανωμένων δισκογραφικών εγχειρημάτων που επιστρέφει στο στούντιο της ομάδας Underground Union, στο Μοναστηράκι. 

Στην εκδήλωση συνέρευσης και διασκέδασης, συμμετέχουν οι:

Underground Union
Punk'n'Loud
Πατάρι
B-otherside

Εικόνα
underground_union_records_bazaar_2021_inexarchiagr

Λίγα λόγια για το Underground Union:

Είναι μια ομάδα η οποία επιδιώκει την προώθηση της εναλλακτικής μουσικής σκηνής αρχικά μέσω διάφορων εκδηλώσεων, όπως party και συναυλίες καθώς και την ανάδειξη και στήριξη συγκροτημάτων. Με τον καιρό και καθώς η ομάδα ωρίμασε και επεκτάθηκε, συμμετείχε σε διάφορες ανεξάρτητες παραγωγές και διανομές κάτω από το label Underground Union Records.

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται με τη λογική να είναι προσβάσιμες στον καθένα, ενώ είναι χρηματοδοτούμενες από τα ίδια τα μέλη της ομάδας και μόνο. Και αυτό όχι τυχαία· θέλουν μέσα από τη δουλειά τους να αναδειχθεί το γεγονός ότι μπορούν εκδηλώσεις να είναι πολύ καλά οργανωμένες από ερασιτέχνες που εργάζονται ανιδιοτελώς και με κίνητρο μόνο το μεράκι τους και την αγάπη τους γι 'αυτό που κάνουν. Κέρδος, αν υπάρχει, χρηματοδοτεί τα αμέσως επόμενα εγχειρήματα με σκοπό να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα.

Σε εποχές που το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας υποφέρει οικονομικά, η ανάγκη για συνεύρεση, διασκέδαση και επικοινωνία περιμένει μια αφορμή να εκδηλωθεί. Θέλουν οι εκδηλώσεις τους να γίνουν αυτή η αφορμή. Είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση και κριτική, καθώς και σε όποιο/-α θέλει να συμμετέχει.

//

Ίνφο

Που
Ρόμβης 22, Μοναστηράκι

Πότε
Κυριακή 6 Ιουνίου, 2021
Ώρες: 16.00

Είσοδος ελεύθερη
Θα τηρηθούν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

//

To fb κάλεσμα στο μπαζάρ.

Εικόνα
underground_union_records_bazaar_2021_poster_large_inexarchiagr




Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter