Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC παίρνουν ξανά τους δρόμους και ξεκινούν τις συναυλίες τους! Ζωντανά στο Gagarin στο πλαίσιο της περιοδείας τους.

Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC παίρνουν ξανά τους δρόμους και ετοιμάζουν περιοδεία 14 στάσεων σε όλη την Ελλάδα. Στην Αθήνα θα βρεθούν αρχές Δεκεμβρίου για μία συναυλία στο Gagarin.


Οι ΘΡΑΞ ΠANKC, ξεκίνησαν όταν το 2008 ο Σταυρίδης Γιώργος και ο Χαρακοπίδης Βαϊτσης αποφάσισαν να "πούνε" τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης σε βερσιόν πανκ και μετά παίζοντας σε γάμους, πανηγύρια, πορείες και σκηνικά μέχρι που σε γιούρτα συνάντησαν τον Πάνο Γκίνη. 

Το Δεκέμβριο παίρνουν τους δρόμους και πάλι, για συναυλίες ορθίων, όπως τις αγαπάμε, σε μια περιοδεία 14 στάσεων σε όλη την Ελλάδα γεμάτη #πανκοπανηγυροψυχεδέλεια. Αθηναϊκός σταθμός της περιοδείας τους στο Gagarin της Λιοσίων μαζί με τους The Halay Lamba.


ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC
Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC είναι ένα συγκρότημα, με καταβολές από τη περιοχή της Θράκης, που πειραματίζεται και ενσωματώνει διάφορα μουσικά στοιχεία στον ήχο του.

Τα παραδοσιακά τραγούδια φέρουν τόση αυθεντικότητα στις μελωδίες και στο στίχο τους, που αβίαστα παραμένουν επί της ουσίας ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε γενιά προσαρμόζει τη δική της οπτική σε αυτά και τα μεταδίδει στην επόμενη. Έτσι και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC με κύρια εργαλεία τη γκάιντα, το νταούλι και την ηλεκτρική κιθάρα, σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, ιστορίες και συναισθήματα, τόσο διαχρονικά, που παρελθόν, παρόν και μέλλον δείχνουν να είναι ένα.

To ομώνυμο άλμπουμ αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό, όσον αφορά την πορεία του σχήματος, ανακεφαλαιώνοντας την πολύχρονη δραστηριότητα της μπάντας, με εμφανή τόσο τα στοιχεία του παρελθόντος, όσο και τα στοιχεία αυτά, που την κάνουν να εξελίσσεται και να συνεχίζει.



The Halay Lamba
Οι Τhe Halay Lamba δημιουργήθηκαν το 2014 στη Πάτρα. Στη μουσική τους συναντώνται ρυθμοί και μελωδίες από την κουλτούρα της ανατολής με επιπλεον beat και groove στοιχεία από πιο σύγχρονα μουσικά ρεύματα.

Αρχική ιδέα της μπάντας είναι να δημιουργεί μουσικές που ανταποκρίνονται στα διαφορετικά ακούσματα των μελών της και τις τόσες σύγχρονες μουσικές επιρροές.

Μελωδίες στο ούτι από τον αραβικό κόσμο και τη Τουρκία πλαισιώνονται με πλούσια αρμονία, λούπες και εφέ από το ηλεκτρικό μπάσο. Παραδοσιακά ρυθμικά μοτίβα μετατρέπονται σε διαφορετικές
ρυθμικές φόρμες δημιουργώντας ένα νέο tribal breakbeat ηχητικό περιβάλλον.


//

Που
Gagarin 205 LIve Music Space
Λιοσίων 205, Αθήνα

Πότε
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, 2021
Ώρα προσέλευσης 20:30
Ώρα έναρξης 21:45

Εισιτήρια
Από 8 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά εδώ και για hardcopy στο Τα Κανάρια (Κεραμεικού 88 & Πλαταιών, Κεραμεικός) και Καραγκιόζης (Κωλέττη 33, Εξάρχεια).


//

Το fb κάλεσμα στο λάιβ και το πόστερ όλης της περιοδείας.

Εικόνα
thrax_punks_live_2021_poster_tour_inexarchiagr


Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter