Οι N'Cheezed με τους Sons of Zevedeus για ένα ξέφρενο λάιβ στο Ρομάντσο

Οι N'Cheezed με άπλετη χαρά παρουσιάζουν τον επερχόμενο τους δίσκο, "Τοξίνη", σε ένα πάρτυ με ξέφρενα καραναβαλοχρώματα και ακόμα πιο ξέφρενους καρναβαλιστές, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι N'Cheezed είναι η πρώτη G-Pop μπάντα στην ιστορία της ελληνικής ροκ μουσικής μας περιμένει στο Ρομάντσο και δεν έχουμε καμια απολύτως δικαιολογία για να λείπουμε, καθώς μας υπόσχονται ότι θα παρτάρουμε μέχρι, όχι και τόσο, αργά, και μετά θα ξυπνήσουμε και θα φάμε το θαλασσινό μας σε κάποιο παραθαλάσσιο θέρετρο της Αττικής.

Μαζί τους οι Sons of Zevedeus θα μας προετοιμάσουν για τις μουσικές που θα ακούμε στην καθαροδευτεριάτικη ταβερνιακή μας εξόρμηση.

Το λάιβ είναι μπαλ μασκέ!

N' Cheezed
Είναι ένα boyband που προσπαθεί να ταιριάξει τις μουσικές επιρροές των μελών της συνδιάζοντας μελωδίες, ρυθμούς, στίχους, στυλιστικές επιλογές και ό,τι άλλη βλακεία κατεβάσει η, πάσχουσα από κάποια αραίωση, κεφαλή τους με απρόσμενη επιτυχία, παρότι δε θα έπρεπε (μάλλον). Συνδυάζοντας τον ελληνόφωνο στίχο με στοιχεία από πάσης φύσεως dance μουσική, funk, punk, country, j-pop και shred, φέρνουν το πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση και επιθυμούν να κάνουν με τη μουσική τους τους πιο ετερόκλητους ανθωπότυπους να έρθουν κοντά. Έχουν ως βάση το λεκανοπέδιο Αττικής και είναι 3 στους 4 από νησί. 

Remote video URL

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις είναι εδώ.
 

Sons of Zevedeus
Το instrumental - weird rock τρίο από το Σμόκοβο (Virginia), ξεκίνησε την πορεία του το 2040, παρότι δεν κατέληξε πιο πριν. Αποτελείται από ένα σκουπόξυλο, μιά καρέκλα κι ένα μανταρίνι. Στο ενεργητικό τους έχουν ένα παιδί θαύμα στο μάζεμα σπίρτων (1931 - 1950) κι έναν δίσκο με κοτόπουλα (ακόμα).

Remote video URL

Sons of Zevedeus' Fb page | Bandcamp
 

//
 

Ο νέος δίσκος  N' Cheezed "Τοξίνη"

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε το διάστημα 2021- 2022 σε mini-arcs υπό συνθήκες πίεσης, άγχους, κρύου και ζέστης στo Antart studio, με τη βοήθεια του Γιάννη Δαμιανού, ο οποίος επιμελήθηκε και τη μίξη των κομματιών ενώ μάστερινγκ επιμελήθηκε ο Ιωάννης Πετρώλιας. Το τελευταίο κομμάτι του δίσκου (Γυμναστική) ηχογραφήθηκε ανεξάρτητα και είναι παραγωγής, μίξης και μάστερινγκ του Μανώλη Κασιμάκη( Mr. Manolo).
 

//

Εικόνα
N'Cheezed Romantso

Το fb κάλεσμα στο λάιβ

Information

Που
ΡΟΜΑΝΤΣΟ
,
Αναξαγόρα 3-5, Αθηνα

Πότε
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Έναρξη: 21.30

Εισιτήρια
6 ευρώ
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter