Μπαζάρ ενίσχυσης της κουζίνας Mano Aperta στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων

Η Mano Aperta με "όπλο" την αλληλεγγύη του κόσμου, διοργανώνει μπαζάρ οικονομικής ενίσχυσης με σκοπό να συνεχίσει να προσφέρει το καλύτερο φαγητό δρόμου σε όσες και όσους το έχουν ανάγκη.

 

H ομάδα μαγειρικής Mano Aperta, χωρίς φυλετικές, σεξουαλικες, ηλικιακές και κοινωνικές διακρίσεις συνεχίζει να στέκεται δίπλα και αγκαλιά με κάθε άνθρωπο.

Μετά τη συναυλία για τον εορτασμό της επταετίας τον περασμένο Φεβρουάριο, η κουζίνα Mano Aperta μας καλεί να σταθούμε ξανά στο πλευρό της, ενισχύοντας οικονομικά τις δράσεις της. Τέλη Απριλίου μαζευόμαστε στον Κήπου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για το μπαζάρ χειροποίητων δημιουργιών που φυσικά συνοδεύεται από φαγητό και μπύρα.

 

Εικόνα
Mano Aperta Bazaar Support 2023

 

Στο χώρο θα διατίθενται με ελεύθερη συνεισφορά:
- Prints
- Χειροποίητα κοσμήματα & κεριά
- Second hand ρούχα
- Stickers, scrunchies & αξεσουάρ

Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη νέα street food συνταγή, stir fry με λαχανικά, δοκιμασμένη και σχεδιασμένη από τους έμπειρους σεφ της Mano Aperta και να τη συνοδεύσουμε με μπύρα από το μπαρ.

 

Εικόνα
Mano Aperta 7 years Solidarity Kitchen Bazaar

 

Οι καλλιτέχνιδες και τους καλλιτέχνες που προσφέρουν αλληλέγγυα τις δημιουργίες τους για την ενίσχυση της κουζίνας:

@lemonodendro @arto.stickers @code_blue_art @betterbecandles @barba.dee @dimitris.marinis @absurdum_creations @thatxenomorph @martha_darkart @nuru_muru @georgia.metheniti @necromancers_curse @handmadefork @__mwrh__ @tiny_elephant_creations @appleebunny @neye4neye @kyklothymia @acedia.art @tamaitmy @ka.ne.loni

 

Mano Aperta
H ομάδα μαγειρικής και δημιουργικής απασχόλησης Mano Aperta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του blog The Three Mooges το Φεβρουάριο του 2016, με σκοπό το αυτονόητο. Να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έχει καταφέρει να βασίζεται μόνο στην ενέργεια και τη στήριξη των ανθρώπων που την αποτελούν και έτσι θα συνεχίσει.

 

Εικόνα
Mano Aperta Support 2023

Το fb κάλεσμα στο μπαζάρ

 

Information

Που
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων

Στον κήπο
Ερμού 134, Θησείο

Πότε
Σάββατο 29 Απριλίου, 2023
Στις 14.00-22.00

Είσοδος ελεύθερη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Theatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε τις πόρτες του με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Samuel Beckett, σε σκηνοθεσία του Νίκου Διονύσιου.

think

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Newsletter