Συναυλία για την αλληλεγγύη, την κοινωνική κουζίνα Mano Aperta και τα επτά της χρόνια!

Η κουζίνα Mano Aperta γιορτάζει τα 7 χρόνια που ασταμάτητα, βασισμένη στην ενέργεια και τη στήριξη των ανθρώπων που την αποτελούν, μαγειρεύει και βγαίνει στο δρόμο υπηρετώντας την αλληλεγγύη, σε έναν διαρκή αγώνα για αξιοπρέπεια. Η Χρυσή Επταετία!

H ομάδα μαγειρικής Mano Aperta δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2016, με σκοπό να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας φαγητό και υποστήριξη. Είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη κοινωνική κουζίνα που προσφέρει φαγητό σε πρόσφυγες, μετανάστριες/στες , άστεγες/ους και μαγερεύει σε διάφορα σταθερά σημειά, αλλά και έκτακτα όπου χρειαστεί, διοργανώνοντας παράλληλα διάφορα δρώμενα και δραστηριότητες. 
 

To κάλεσμα στη γιορτή:

"Από την Καλλιθέα των Αθηνών, το no. 1 draft του 2016, η νικήτρια του βραβείου Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Κουζίνας, the Αll-Τime Cooking Leader με 360.000 μερίδες and counting, με 19 παρουσίες σε All-Star Game, 4 Πρωταθλήματα Master Chef και 4 MVP Kitchen Awards, παρακαλούμε υποδεχτείτε τη Mano Aperta Κουζίνα Εκστρατείας.

Φεβρουάριος 2016 – Φεβρουάριος 2023. Αυτά είναι τα καλύτερά μας χρόνια, η Χρυσή Επταετία της μαγειρικής, το απαύγασμα του street food, η αποθέωση της γαστρονομίας δρόμου.

Όλα όσα έχουμε περάσει, οι καταλήψεις των Εξαρχείων, τα camps, η Κόρινθος, το Λαύριο, το Ελληνικό, ο Πειραιάς, οι γλώσσες, οι θρησκείες, τα μπαχάρια, οι εκκενώσεις, οι αποχωρισμοί, τα παιδιά, οι μεγάλοι, τα παιχνίδια, οι αγγαρείες, η πύλη Ε7, τα πλοία, η Γέφυρα, τα τρένα, το κρύο, ο καύσωνας, η Βαρβάκειος Αγορά, οι λάσπες στη Μάνδρα, οι στάχτες στο Μάτι, οι φλόγες στην Εύβοια, οι βροχές, οι ηλιόλουστες μέρες, τα νεύρα, τα χαμόγελα, οι διαφωνίες, οι αγκαλιές, οι φιλίες, οι έρωτες, η Khora, η πρώτη καραντίνα, η Steps, o Tάσσος, το Μυρμήγκι, η Νοταρά, το Συντονιστικό, τα πάρτυ, οι πιάτσες, οι συνταγές, η δεύτερη καραντίνα, το Antifa League, οι Αναιρέσεις, το άγχος, η λάντζα, τα πρωινά, οι κουβέντες, τα απογεύματα, η γκρίνια, η κούραση, τα δρομολόγια, τα ψώνια, το ταμείο, οι συνελεύσεις, τα λάθη, τα σωστά, οι θυσίες, η ανταμοιβή, ο διαρκής αγώνας για αξιοπρέπεια, όλα όσα συνθέτουν το δικό μας μωσαϊκό Αλληλεγγύης όπως προσπαθούμε να την υπηρετούμε 7 Χρόνια τώρα.

Και θέλουμε να το γιορτάσουμε μαζί σας. Με όλους τους ανθρώπους που μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε, τους εκατοντάδες που έχουν περάσει από την κουζίνα μας και τους χιλιάδες που μας στηρίζουν"

Εικόνα
Mano Aperta 7 years
Εικόνα
Mano Aperta Party

 

Το μουσικό πρόγραμμα:

Από τις 20:00 λάιβ με τους:

Dury Dava
Ενδορφίνες
Ula Lume

Από τις 00:00 Dj set μέχρι το ξημέρωμα
 

//

Εικόνα
Mano Aperta Mpageion

To fb κάλεσμα στη γιορτή

Information

Που
Ξενοδοχείο Μπάγκειον

Πλατεία Ομονοίας 18, Αθήνα

Πότε
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, 2023
Από τις 20.00

Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλα τα έσοδα από το μπαρ και το κουτί οικονομικής ενίσχυσης θα διατεθούν στις δράσεις της Mano Aperta

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Το φεστιβάλ Καραγκιόζης Γιούργια μας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο Κύτταρο, σε ένα διήμερο με μουσικά σχήματα που αγαπάμε. Στη σκηνή ανεβαίνουν η Ιουλία Καραπατάκη, οι Babo koro, η μπάντα του Δημήτρη...

think

Newsletter