Μήνυμα ενότητας των ανθρώπων μέσω του χορού: What if it was you?

Το Flux Laboratory Athens παρουσιάζει το χορευτικό έργο "What if it was you?", με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, ψηφιακά αλλά και σε συμβολικά σημεία της πόλης.

 
Βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα και περφόρμανς χορού στους δρόμους της Αθήνας διοργανώνει τον Ιούνιο, το πολιτιστικό κέντρο Flux Laboratory Athens.

Το εγχείρημα έχει λάβει τη μορφή video dance σε σκηνοθεσία του Άντι Τζούμα και θα μεταδοθεί ελεύθερα μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ενώ την ίδια ημέρα, οι καλλιτέχνες θα χορέψουν ζωντανά με τη συμμετοχή του κοινού σε διάφορες τοποθεσίες συμβολικής σημασίας στο κέντρο της Αθήνας και στο Flux Laboratory Athens.

Με τη συμμετοχή της Ιωάννας Τουμπακάρη και του Άντι Τζούμα, και σε χορογραφία της Μαρκέλλας Μανωλιάδη, η περφόρμανς αντλεί έμπνευση από το τραγούδι "Take Care" της ερμηνεύτριας Imany. Μέσω της χορευτικής πράξης επικοινωνούμε ένα μήνυμα – κάλεσμα για ενθάρρυνση και ενότητα μεταξύ των ανθρώπων.

Συντελεστές:

Video: Άντι Τζούμα
Χορογραφία: Μαρκέλλα Μανωλιάδη
Χορευτές: Ιωάννα Τουμπακάρη & Άντι Τζούμα
Μουσική: Imany, 'Take Care'. Από το Άλμπουμ ‘The shape of the broken heart’ (2011) | Time Records
Παραγωγή και καλλιτεχνική διεύθυνση: Cynthia Odier - Ιδρύτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Fluxum Foundation και του Flux Laboratory
Camera operator: Klaus Shehaj
Βοηθός: Φωτεινή Τζούμα

//

Ινφο

Που
Flux Laboratory Athens
Γέροντα 12, Πλάκα

Πότε
Σάββατο 20 Ιουνίου, 2020
Ώρα έναρξης: 8 μ.μ.

Σημαντική πληροφορία
Σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες που σχετίζονται με την προστασία από την πανδημία του Covid-19, το κοινό παρακαλείται να παρακολουθήσει τις δράσεις φορώντας μάσκα. Κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Flux Laboratory Athens, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να σταθούν περιμετρικά του κτηρίου, παρακολουθώντας το έργο από τις ανοιχτές πόρτες του.

//

Βρείτε περισσότερα στο fb κάλεσμα στην εκδήλωση

Εικόνα




Εικόνα

Ακολουθήστε το inExarchia το facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Newsletter