Κάλεσμα ενίσχυσης της Συλλογικής Κουζίνας El Chef

Η Συλλογική Κουζίνα El Chef και οι άνθρωποί της, που μαγειρεύουν από το 2007 στο Στέκι Μεταναστών και σε πολλές περιπτώσεις προσφέρουν γεύματα σε αντιφασιστικές δράσεις, απεργιακές κινητοποιήσεις και συνανθρώπους που αγωνίζονται, χρειάζονται τη στήριξή μας για να συνεχίσουν να "μαγειρεύουν" συλλογικότητα & αλληλεγγύη.

Η El Chef, μία συλλογική κουζίνα που κάνει πράξη την έννοια της συντροφικότητας και προάγει το πνεύμα αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και του αγώνα, μαγειρεύει στο Στέκι Μεταναστών, στην οδό Τσαμαδού, όπου και συνυπάρχει με άλλες συλλογικότητες και δράσεις.

Στοχεύοντας στη συμμετοχή και όχι τη φιλανθρωπία θέλουν να καλλιεργήσουμε όλοι μαζί την αλληλεγγύη, να εμπνευστούμε και να διαμορφώσουμε άλλες μορφές κοινωνικής πραγματικότητας, που θα μας βγάλουν από την απομόνωση.

Εικόνα
support_el_chef_soul_kitchen_calendar_inexarchiagr

Το κάλεσμα της Συλλογικής Κουζίνας El Chef:

Ένας ακόμη χρόνος πανδημίας φτάνει στο τέλος του, ένας χρόνος δύσκολος και γεμάτος φόβο κι ανασφάλεια για όλες κι όλους μας. Οι άνθρωποι της κουζίνας μας όμως, δεν είδαν ποτέ αδιέξοδα, ανοίγοντας διαρκώς με πείσμα και κόπο, δρόμους αλληλεγγύης για εμάς και τους συνανθρώπους μας. Εδώ και δύο χρόνια, σχεδόν καθημερινά, μοιράζουμε πάνω από 150 μερίδες ζεστού μαγειρεμένου φαγητού, γνωρίζοντας καλά ότι ό,τι έχουμε είναι η μία τον άλλον.

Η κουζίνα μας, δεν βασίστηκε ούτε βασίζεται τα τελευταία 13 χρόνια της λειτουργία της σε καμιά μορφή χρηματοδότησης από κρατικούς ή πολιτικούς φορείς και οργανισμούς. Αντίθετα λειτουργεί χάρη σε όλες κι όλους εσάς, στην ανιδιοτελή προσφορά προϊόντων και χρηματικής βοήθειας που μας παρέχετε, ώστε να μπορούμε να συνεχίζουμε.

Με χαρά και ειλικρίνεια ζητάμε να σταθείτε δίπλα μας και τώρα, δίνοντας αυτόν τον δύσκολο αγώνα μαζί, για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, όπου το φαγητό δεν θα αποτελεί προνόμιο κάποιων.
Ανάγκες σε τρόφιμα.

Ρύζι, Πένες, κριθαράκι, ρεβιθιά, φασολιά, φάβα, φάκες, κοτόπουλο, κιμά μοσχαρίσιο, τόνο πελτέ, ντομάτα κον κασε, ντομάτα πασατα, τυρί τρίμμα, μυζήθρα, ανθότυρο, ηλιέλαιο.

Όποια/ος επιθυμεί να μας στηρίξει, μπορεί να στείλει μήνυμα στη σελίδα μας ή να περάσει από την Τσαμαδού 15, καθημερινά (εκτός Πέμπτης) καθώς και τα Σαββατοκύριακα μεταξύ 11:00-14:00.

Επίσης στο τραπεζικό λογαριασμό.
ΔIKTYO KOINΩNIKHΣ YΠOΣTHPIΞHΣ ΠPOΣΦYΓΩN KAI
METANAΣTΩN: TP. ETE. 163/48043841) IBAN: (GR19 0110 1630 0000 1634 8043 841) ΓIA ΣYΛΛOΓIKH KOYZINA.


//

Προμηθευόμαστε το ημερολόγιο του El Chef για το 2022, από την κουζίνα, Τσαμαδού 15 στα Εξάρχεια, για να στηρίξουμε με όλους τους τρόπους τις δράσεις τους.

//

H fb σελίδα της κουζίνας El Chef.

Εικόνα
el_chef_soul_kitchen_inexarchiagr

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Newsletter